Ianis Hagi, analizat la sânge de ziua lui, chiar de tatăl său. Ce concluzii a tras „Regele”

Marian Cărăvan / 23.10.2020, 11:03
Ianis Hagi, analizat la sânge de ziua lui, chiar de tatăl său. Ce concluzii a tras „Regele”

Ianis Hagi a bifat 67 de minute în meciul câștigat de Rangers pe terenul lui Standard Liege, în Europa League. Meciul s-a disputat chiar în ziua în care Ianis a împlinit 22 de ani, internaționalul român fiind urmărit atent de tatăl său, Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi, analizat la sânge de tatăl său

Ianis Hagi a redevenit titular la Rangers chiar în ziua în care a împlinit 22 de ani. Joi seara, internaționalul român a fost introdus de Steven Gerrard încă din primul minut al confruntării din deplasare cu Standard Liege, în Europa League. Ianis Hagi a bifat 67 de minute în meciul câștigat de Rangers cu 2-0, prestația sa fiind analizată atent chiar de tatăl său. Gheorghe Hagi a tras concluziile după meciul de joi seara, din Belgia.

„Mă bucur pentru Ianis că la 22 de ani joacă într-o echipă extraordinară, unde trebuie să ai o mentalitate grozavă ca să joci. M-am uitat la Rangers, cu tot respectul pentru fratele meu, Dan (n.r. – Dan Petrescu). Era normal să mă uit la Ianis de ziua lui. Au obținut un rezultat foarte bun, el a jucat bine, în nota echipei. Să joci la 22 de ani la Rangers e foarte bine, e într-o zonă bună, e respectat.

Pase de gol are, mai rămâne să marcheze și goluri. Dar rolul lui este să dea pase de gol, nu goluri. Joacă pentru ceilalți, dă pase de gol. Nici eu n-am fost un golgheter, dădeam pase pentru Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu). Calitatea lui Ianis e să paseze, să facă faze de gol. Eu cred că el va face o carieră foarte frumoasă, dar nu știm unde va mai ajunge”, a spus Gheorghe Hagi, la Digi Sport.

Ianis Hagi, analizat la sânge de ziua lui, chiar de tatăl său. Ce concluzii a tras „Regele” Foto: Glasgow Rangers
Ianis Hagi, analizat la sânge de ziua lui, chiar de tatăl său. Ce concluzii a tras „Regele” Foto: Glasgow Rangers

Ianis Hagi și Rangers se întorc la meciurile de campionat

Glasgow Rangers are un început extraordinar de sezon în Scottish Premiership. Rangers este lider neînvins în campionatul Scoției, impunându-se sâmbăta trecută și în „Old Firm”. Clasicul Scoției a fost câștigat de Rangers cu 2-0 în fața celor de la Celtic, chiar pe terenul acestora. Un meci în care Ianis Hagi a fost ținut pe bancă de managerul Steven Gerrard. Acesta a explicat de ce.

„A fost dificil să decid echipa pentru meciul de astăzi (n.r. – sâmbătă, 17 octombrie). Hagi merita să joace, Jack merita să joace de la început, dar acest mijloc (n.r Davis, Kamara, Arfield) s-a descurcat foarte bine contra lui Galatasaray și m-am gândit că partida de astăzi va semăna foarte mult cu acel meci. În final sunt mulțumit cu prestația mijlocașilor care au evoluat astăzi.

Știam că venim aici să-i reprezentăm pe fanii noștri, iar acum sunt convins că i-am făcut bucuroși. Știm cât de mult înseamnă un asemenea succes pentru toată lumea”, a spus Steven Gerrard, după victoria obținută contra lui Celtic.

Pentru Rangers urmează meciul de campionat cu Livingston, programat duminică, 25 octombrie, de la ora 17:00. Rangers e lider în Scoția, cu 29 de puncte, din 11 meciuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI