Ianis Hagi a făcut senzație de ziua lui. Gestul care i-a adus mii de aprecieri din partea fanilor

Marian Cărăvan 23.10.2020, 17:16
Ianis Hagi a făcut senzație de ziua lui. Gestul care i-a adus mii de aprecieri din partea fanilor

După ce Steven Gerrard l-a umilit pe Ianis Hagi și l-a ținut pe bancă în „Old Firm”, managerul lui Rangers l-a titularizat pe internaționalul român în meciul cu Standard Liege, la debutul în grupele Europa League, sezonul 2020-2021.

Ianis Hagi, titular la Rangers de ziua lui

Ianis Hagi a primit un frumos cadou de ziua lui. Internaționalul român a împlinit 22 de ani pe 22 octombrie, zi în care Rangers a disputat primul meci din grupele Europa League, sezonul 2020-2021. Echipa scoțiană s-a deplasat în Belgia, pentru meciul cu Standard Liege. După ce l-a ținut pe bancă în derby-ul cu Celtic, managerul Steven Gerrard a preferat de această dată să-l introducă în teren pe Ianis Hagi. Și chiar din primul minut. 67 de minute a bifat Ianis Hagi în acest meci de Europa League, câștigat de Rangers cu 2-0.

Internaționalul român a fost notat de jurnaliștii de la The Scottish Sun cu 5 pentru prestația de la Liege.

„Tânărul mijlocaș român aproape a înscris cu un șut superb de la distanță în prima repriză, înainte să primească un cartonaș galben după o intrare dură la Gavory.

Arată neîncrezător și s-a chinuit să își facă simțită prezența. A fost schimbat în a două repriză”, au scris jurnaliștii de la publicația respectivă.

Ianis Hagi a făcut senzație de ziua lui. Gestul care i-a adus mii de aprecieri din partea fanilor
Ianis Hagi a făcut senzație de ziua lui. Gestul care i-a adus mii de aprecieri din partea fanilor

Ianis Hagi a făcut senzație de ziua lui. Pe rețelele de socializare

Ianis Hagi s-a bucurat din plin de ziua sa. A sărbătorit-o poate chiar așa cum și-a dorit-o, pe terenul de fotbal. A ținut să împărtășească fanilor lui Rangers din bucuria sa. Mesajul său de pe rețelele de socializare a strâns mii de aprecieri într-un timp foarte scurt.

„O modalitate excelentă de a începe noul sezon al Europa League. Biceps flexat, performanță solidă cu echipă și 3 puncte câștigate departe de casă. Inima albastră.

Nu există o modalitate mai bună de a sărbători ziua mea de naștere. Mulțumesc tuturor pentru urările de ziua mea”, a fost mesajul lui Ianis Hagi.

Cum meciul lui Rangers s-a suprapus cu cel al CFR-ului, Gică Hagi a ales să-l urmărească pe fiul său. În detrimentul prietenului său, Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj.

„Mă bucur pentru Ianis că la 22 de ani joacă într-o echipă extraordinară, unde trebuie să ai o mentalitate grozavă ca să joci. M-am uitat la Rangers, cu tot respectul pentru fratele meu, Dan (n.r. – Dan Petrescu). Era normal să mă uit la Ianis de ziua lui. Au obținut un rezultat foarte bun, el a jucat bine, în nota echipei. Să joci la 22 de ani la Rangers e foarte bine, e într-o zonă bună, e respectat”, a spus Gică Hagi.

Pentru Rangers urmează meciul de campionat cu Livingston, programat duminică, 25 octombrie, de la ora 17:00. Rangers e lider în Scoția, cu 29 de puncte, din 11 meciuri.

 

Urmăriți Impact.ro și pe