I s-a zis clar, Simona Halep a rămas fără cuvinte. “Să facă doi-trei copii, că au bani destui”

Andrei Cezar 27.09.2021, 10:12
I s-a zis clar, Simona Halep a rămas fără cuvinte. “Să facă doi-trei copii, că au bani destui”

Ajunsă la frumoasa vârstă de 30 de ani și cu un palmares bogat în tenis, dar și cu o avere impresionantă, Simona Halep este sfătuită să lase viața sportivă în planul secund și să se concentreze mai mult pe viața personală. Recomandarea vine din partea lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Simona Halep, sfătuită să se concentreze mai mult pe viața personală decât pe carieră

Simona Halep este cea mai de succes jucătoare de tenis a României. În cariera sa a cucerit două titluri de Grand Slam (Roland Garros, în 2018 și Wimbledon , în 2019) și a reușit să strângă nu mai puțin de 64 de săptămâni consecutive ca lider al clasamentului WTA.

Anul 2021, însă, a fost unul cu adevărat dificil pentru sporitva noastră. Accidentările au ținut-o mult timp departe de teren, iar revenirea în circuit nu a fost deloc convingătoare. La ultimul turneu la care a participat, cel de la US Open, a fost eliminată în optimile de finală de jucătoarea ucraineană Elina Svitolina.

Tot anul acesta, sportiva din România a cunoscut și o cădere constantă în clasamentul mondial, în prezent ocupând locul 14 WTA. Și dacă pe plan sportiv lucrurile nu au mers așa cu și-ar fi dorit, în viața personală, Simona a avut parte de cea mai mare bucurie: cununia civilă cu Toni Iuruc, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani.

După acest pas important pe care cei doi l-au făcut recent, Simona Halep este sfătuită să se concentreze mai mult pe vața personală decât pe carieră. Dumitru Dragomir îi recomandă sportivei să se grăbească să facă doi-trei copii, ținând cont că sportiva și proaspătul ei soț au deja o avere impresionantă. Totuși, „Oracolul din Bălcești” consideră că Simona deține resursele necesare pentru a mai juca la nivel înalt câțiva ani buni.

I s-a zis clar, Simona Halep a ramas fara cuvinte.
I s-a zis clar, Simona Halep a ramas fara cuvinte. “Sa faca doi-trei copii ca au bani destui”

Dumitru Dragomir: ”Dacă mă invita la nuntă, îmi luam nevasta și mă duceam”

Am cunoscut-o, i-am cunoscut și părinții, dar nu avem o relație de amiciție. Cu toate că l-am cunoscut și pe bărbatul ei. Acolo s-au dus neamurile, s-au dus aromânii. Eu sunt oltean, de la Bălcești. Cu toate că dacă mă invita îmi luam nevasta și mă duceam, să știi.

Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi-trei-patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii că au bani destui și ea, și bărbatul. Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii că vedeți ce greu e la bătrânețe când nu ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a spus Dumitru Dragomir potrivit ProSport.

Pentru Simona Halep urmează o perioadă de foc în acest sfârșit de an. Jucătoarea originară din Constanța se pregătește de Indian Wells (SUA, 6 – 17 octombrie), Kremlin Cup (Moscova, Rusia, 18 – 24 octombrie) şi Transylvania Open (Cluj-Napoca, România).

Urmăriți Impact.ro și pe