I-a jurat soției că s-a despărțit definitiv de amantă, dar a călcat din nou strâmb. Ce se întâmplă acum în familia unui mare artist de la noi

Iancu Andreea 23.09.2020, 09:39
I-a jurat soției că s-a despărțit definitiv de amantă, dar a călcat din nou strâmb. Ce se întâmplă acum în familia unui mare artist de la noi

Este clar că nu există căsnicie fără cusur. Un mare artist de la noi demonstrează chiar și după ani buni că cine calcă strâmb o dată, o va face din nou. Chiar dacă i-a jurat soției că va deveni un soț devotat, bărbatul nu a putut să renunțe la sentimentele față de amantă.

Și-a lăsat soția și s-a mutat la amantă

Grea e viața de artist, după cum spune o piesă celebră. Mai ales când ești un cântăreț celebru, care cucerește femeile cu fiecare vers. Lăutarul Nelu Ploieșteanu este apreciat pentru muzica sa și pentru experiența în muzică, însă puțini știu despre el că este un adevărat cuceritor. Artistul a avut parte de o viață relaxată, în care a făcut ceea ce i-a plăcut și nu a ținut cont de părerile altora. Deși s-a îngrijit ca familia sa să aibă toate cele necesare, banii câștigați de Nelu Ploieșteanu ajungeau adesea și la cârciumă, la păcănele ori la amantă.

Un iubitor de frumos, lăutarul a cucerit multe femei de-a lungul vieții, însă de 13 ani a rămas fidel uneia singure. Și nu vorbim despre soția artistului, ci despre amanta alături de care își petrece Nelu Ploieșteanu timpul. Deși este mai tânără cu 30 de ani decât el, cântărețul a făcut tot posibilul ca relația să funcționeze. El i-a cumpărat femeii un apartament, ba chiar i-a deschis o afacere. Punctul culminant a fost însă atins când Nelu a decis să plece de acasă și să se mute cu amanta.

Nelu Ploieșteanu i-a jurat iubire soției, dar nu poate renunța la amantă
Nelu Ploieșteanu i-a jurat iubire soției, dar nu poate renunța la amantă

A revenit acasă la nevastă, după moartea fiului

Evenimentul nefericit a avut loc în 2018, când familia artistului a trăit o dramă. Fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață la numai 32 de ani, după ce a fost greu încercat de boală. Tânărul suferea de tetrapareză spastică, după ce i-a fost administrat un vaccin în spital, în copilărie. Toată viața sa a fost petrecută imobilizat, la pat, fiind dependent de părinții săi. Astfel, decesul copilului lor i-a devastat pe Nelu Ploieșteanu și soția sa. În această perioadă, soția artistului a suferit de depresie, însă Nelu s-a îngrijit ca ea să treacă peste eveniment.

Greutățile prin care au trecut împreună l-au determinat pe artist să realizeze cât de importantă este căsnicia sa. Astfel, după ani în care a înșelat-o, Nelu Ploieșteanu i-a promis soției sale că se va face bărbat de casă. Totuși, promisiunile nu au durat mult timp.

Potrivit surselor impact.ro, Nelu Ploieșteanu a revenit în brațele amantei. Deși trecuse mai bine de un an de zile în care nu au mai fost împreună, femeia l-a primit înapoi. De această dată, însă, ea i-a pus o condiție. Cântărețul ar fi trebuit să renunțe definitiv la soția sa. Nelu Ploieșteanu nu a fost de acord să își părăsească nevasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...