Ce se întâmplă la mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu, la 2 ani de la moartea tânărului. Răvășitor!

Elena Avramescu 27.07.2020, 18:31
Ce se întâmplă la mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu, la 2 ani de la moartea tânărului. Răvășitor!

Toți cei care au trecut pe la mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu au vazut ceva inedit pentru un cimitir, unde te aștepți să vezi doar flori și lumânări. Însă mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu este o excepție, îndurerând pe toți cei care au fost prezenți acolo.

Ce se întâmplă la mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu

Artistul și soția lui au avut grijă ca în locul de veci al fiului lor să se regăsească multe jucării. Locul de veci este extrem de bine îngrijit, lumânările ard tot timpul iar durerea este din ce în ce mai mare și nu se va stinge niciodată.

Mihăiță a decedat în 2018 și a fost înmormântat în Cimitirul Străulești 2. Cu durere în suflet, în loc să se ocupe de casa lui, mama acestuia se ocupă intens de locul de veci. Aceasta merge săptămânal la mormânt pentru a aduce flori, jucării, dar și pentru a aprinde lumânări și a curăța marmura.

Ce se întâmplă la mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu
Ce se întâmplă la mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu

Mormântul lui Mihaiță este plin de jucării și durere

Angajații cimitirului au declarant că Elena plânge mereu atunci când ajunge la mormântul fiului său, iar primul lucru pe care îl face este să îmbrățișeze crucea. După care așează o jucărie nouă pe marmură, nu înainte de a o șterge de praf, îi aprinde lumânări sau chiar plantează flori.

În plus, pentru ca locul să fie luminat și noaptea, soția lui Nelu Ploieșteanu a montat mai multe lămpi solare care se încarcă de la soare pe timpul zilei.

Mihăiță a pierdut lupta cu viața la doar 32 de ani, după mult chin îndurat. Se pare că după ce s-a născut, un vaccin a fost ca un blestem pentru el, fiindcă i-a adus numai suferințe. Astfel că de la vârsta de două luni, Mihăiță a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie, rămânând paralizat, potrivit ciao.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...