Hunedoara: Ce s-a întâmplat cu un bărbat după ce a trântit un copil de pământ. Scenele de groază s-au petrecut într-un parc

Elena Avramescu, Radu Oprișan 08.02.2021, 09:50
Hunedoara: Ce s-a întâmplat cu un bărbat după ce a trântit un copil de pământ. Scenele de groază s-au petrecut într-un parc

Un bărbat a trântit un copil de pământ. Bărbatul în vârstă de 29 de ani din municipiul Hunedoara a agresat un copil de 13 ani aflat într-un parc din localitate, trântindu-l de pământ. La scurt timp după, o echipă de ordine publică a fost trimisă la faţa locului, care a stabilit că incidentul a avut loc la scurt timp după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat.

Un bărbat a trântit un copil de pământ

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi, într-un moment de furie, l-a trântit la pământ, după care a plecat, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Imediat după incidentul nefericit, copilul agresat a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei iar apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat. Băiatul nu ar fi suferit leziuni grave, astfel că starea sa de sănătate este una bună, după cum a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Un barbat a trantit un copil de pamant
Un barbat a trantit un copil de pamant

Băiatul trântit de pământ este nepot al agresorului

În schimb, fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, a fost audiat ca victimă a violenţei în familie, în timp ce se afla în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara. După ce au fost făcute mai multe cercetări s-a constatat că băiatul de 13 ani, trântit de pământ, este chiar nepot al agresorului, bărbatul fiind unchi al copilului.

Astfel, în urma anchetei, agresorul a fost reţinut, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi violenţă în familie, precum şi de tulburarea liniştii şi ordinii publice, asta pentru că fapta a fost comisă într-un loc public.

Urmăriți Impact.ro și pe