Hoții au intrat cu topoarele într-un magazin de lux din Paris. Paguba este uriașă

Stan Filon / 27.01.2021, 17:01
Hoții au intrat cu topoarele într-un magazin de lux din Paris. Paguba este uriașă

Jaf ziua în amiaza mare, în centrul Parisului! Autoritățile din Franța sunt în alertă, după ce mai mulți hoți au dat năvală cu topoarele într-un magazin de bijuterii, de unde au reușit să fugă cu o adevărată avere. Autoritățile au rămas șocate de modul de operare!

Jaf cu topoare în centrul Parisului, la un magazin de bijuterii

Mai mulți hoți au jefuit un magazin de bijuterii din centrul orașului Paris. Aceștia au spart pur și simplu vitrinele magazinului scump folosindu-se de topoare! Așa au pătruns în incinta magazinului de lux de unde au reușit să fugă cu bijuterii foarte scumpe!

Reprezentanții magazinului au estimat paguba inițial la 200 de mii de euro, dar după un calcul amănunțit aceștia au revenit cu o sumă și mai mare. Peste 500 de mii de euro este paguba pe care magazinul de bijuterii a suportat-o în urma jafului cu topoare, potrivit AFP, care citează surse din anchetă.

Jaf cu topoare în centrul Parisului, la un magazin de bijuterii
Jaf cu topoare în centrul Parisului, la un magazin de bijuterii

Hoții au blocat intrarea în magazin cu un scuter

”Au blocat intrarea cu un scuter şi trei bărbaţi au spart vitrinele cu topoare pentru a lua bijuteriile”, a afirmat sursa respectivă. Faptele s-au petrecut în centrul capitalei Franţei în jurul orei locale 18:00 (17:00 GMT), dar nu se știe dacă sunt răniți printre personalul magazinului sau printre clienții care se aflau la acea oră în incintă.

Un caz foarte asemănător a avut loc tot în Paris, la celebrul hotel Ritz, în anul 2018. Atunci, mai mulți indivizi cu topoare au pătruns în incinta hotelului și au spart mai multe vitrine unde erau expuse bijuterii ale unor creatori celebri.

Jaful a fost unul zgomotos și a atras atenția tuturor celor prezenți la parterul hotelului. Și polițiștii din zonă au fost alertați rapid și chiar au reușit să intervină. Trei dintre hoți au fost prinși atunci, însă alți doi au reușit să fugă, cu tot cu prada de peste 4,5 milioane de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI