Cinci bărbați mascați și înarmați au pus la cale un jaf ca în filme, în Timișoara. Cum au fost prinși tâlharii

Andreea Bisinicu 22.01.2021, 09:37
Cinci bărbați mascați și înarmați au pus la cale un jaf ca în filme, în Timișoara. Cum au fost prinși tâlharii

Cinci bărbați mascați au tâlhărit doi timișoreni, în propria lor casă. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale IPJ Timiș împreună cu Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat și depistat cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării. Cei în cauză se află în prezent la audieri la sediul Poliției Municipiului Timișoara. Cum au fost prinși făptașii și ce pedeapsă au primit.

Cinci bărbați au tâlhărit doi timișoreni, în propria lor casă

Se întâmplă în România. La data de 21 ianuarie 2021, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat cinci barbați în vârstă de 19, 23, 29, 27 și 33 de ani, patru din județul Timiș și unul din județul Mehedinți, bănuiți de o tâlhărie ce a avut loc pe raza municipiului Timișoara.

În fapt, în noaptea de 19/20 ianuarie a.c.,în jurul orei 00:30 aceștia ar fi pătruns fără drept și prin efracție într-o locuință de pe strada Vuk Karadjic din Timișoara, unde locuiau un bărbat de 57 de ani și o femeie de 87 de ani. Din fericire, cele două victime sunt în siguranță și nevătămate.

Cei cinci bărbați, care erau mascați și înarmați cu un cuțit, au deposedat cele două persoane, prin violență de mai multe bijuterii de aur, pe care le aveau asupra lor, cât și de un telefon mobil și suma de 2000 de lei.

Cei cinci talhari sunt arestati preventiv pentru 30 de zile
Cei cinci talhari sunt arestati preventiv pentru 30 de zile

Tâlharii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Cinci bărbați mascați au tâlhărit doi timișoreni, în propria lor casă. Se pare că prejudiciul a fost recuperat parțial. Cei cinci bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Joi, 21 ianuarie, cei cinci infractori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

„Cei cinci bărbați, care erau mascați și înarmați cu un cuțit, au deposedat cele două persoane, prin violență de mai multe bijuterii de aur, pe care le aveau asupra lor, cât și de un telefon mobil și suma de 2000 de lei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Urmăriți Impact.ro și pe