Hoți de lux prinși în fapt, în curtea unei firme din București. Vânau numai bijuterii și obiecte de valoare. Detaliul care i-a dat de gol

Dumitrică Roxana 09.08.2022, 16:32
Hoți de lux prinși în fapt, în curtea unei firme din București. Vânau numai bijuterii și obiecte de valoare. Detaliul care i-a dat de gol

Doi bărbaţi şi o femeie sunt cercetaţi pentru furtul unor sume importante de bani, bijuterii şi ceasuri din locuinţe şi firme din Bucureşti. Cei trei au fost prinşi în flagrant în curtea unei firme. Ei ar fi sustras, în decurs de două luni, sume importante, în euro, bijuterii şi ceasuri.

Cum au fost prinşi

Luni, poliţiştii l-au prins pe bărbat în flagrant, imediat după ce, cu sprijinul unui alt bărbat de 55 de ani şi al unei femei de 51 de ani, ar fi încercat să sustragă bunuri din incinta unei societăţi comerciale din Sectorul 6. Cele trei persoane au fost imobilizate şi duse la audieri. De asemenea, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie, la adresele suspecţilor şi în locurile unde aceştia ar valorifica bunurile provenite din infracţiuni. Astfel, au fost găsite şi ridicate mai multe ceasuri de lux, bijuterii şi sumele de 7.500 de USD, 3.000 de euro şi 8.000 de lei, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi alte probe şi mijloace de probă.

Cum s-a transformat un ofiter de politie din Corpul de control al MAI în infractor

Ce pedepse riscă făptaşii

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie, în municipiul Bucureşti, într-un dosar vizând furturi din societăţi comerciale şi din locuinţe din Bucureşti, a anunţat, marţi, Poliţia Capitalei. Astfel, în lunile iulie şi august, la Secţiile 1, 17 şi 18 Poliţie au fost înregistrate mai multe plângeri privind furtul unor sume considerabile, în euro, precum şi mai multe bijuterii şi obiecte de valoare.

Bărbatul de 56 de ani a fost încarcerat conform mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, iar ceilalţi doi au fost reţinuţi urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe