Horoscopul zilei de marţi, 22 februarie. Nativii Săgetător sunt obosiţi şi nervoşi

Astrolog Roxana Lușneac 21.02.2022, 20:08
Horoscopul zilei de marţi, 22 februarie. Nativii Săgetător sunt obosiţi şi nervoşi

Astrele anunță noi provocări pentru unele zodii, în timp ce altele încearcă să finalizeze proiectele începute. Totodată, începutul acestei săptămâni s-ar putea să pună un pic la încercare nervii nativului Săgetător. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru deschis și alb, iar numerele aducătoare de noroc sunt: 6, 14, 26, 30, 35 și 47.

Noi provocări pentru nativii din zodiac

Berbec

Astăzi poți avea parte e la serviciu de o atmosferă plăcută, iar treburile cumva se pot rezolva mai ușor atunci când ești binedispus. Energia planetară din acest moment te avantajează și îți aduce în jur doar oameni de calitate și dispuși să te ajute.

Taur

În prima parte a zilei poți fi tentat să te întorci în locuri în care ai nu mai fost acum ceva vreme sau gândul tău poate să zboare la acțiuni și persoane din trecut mai mult decât în mod normal. În aparte doua a zilei te poți conecta mai ușor realitate și la a aprecia ceea ce ai în prezent.

Gemeni

În partea a doua zilei poți să fii ceva mai visător decât în mod normal, dar trebuie să ai grijă să rămâi totuși destul de pragmatic în deciziile pe care le iei. Trebuie să te bazezi mai mult pe ce vezi în scris, decât pe promisiuni, pentru că oamenii își pot schimba părerile.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a lucra la anumite proiecte pe care ți le-ai pus de mult în plan. Este posibil ca persoanele din familie sau prietenii apropiați să aibă nevoie de susținerea ta financiară, sau cel puțin morală. Dacă simți că acest lucru te epuizează, e momentul să pui niște limite.

Leu

Aspectele zilei de astăzi te fac foarte conștient de cine ești și de ceea ce îți dorești, dar și care îți sunt limitele din punct de vedere emoțional. Dacă simți că anumite persoane din jurul tău comportă ca vampiri energetici, poate că e momentul să iei o pauză de la a interacționa cu ele.

Horoscopul pentru ziua de miercuri, 16 februarie 2022
Horoscopul pentru ziua de marti 22 februarie 2022

Fecioară

Trebuie să ai foarte mare grijă la cuvintele pe care le folosește astăzi, pentru că acestea pot deveni realitate. Încearcă să nu te grăbești în a face declarații, promisiuni, sau în a semna acte importante, deoarece Saturn poate să pună o pauză sau chiar să blocheze lucrurile care nu sunt bine făcute.

Balanță

Încearcă să nu ai foarte multe așteptări de la tine în partea a doua a zilei, pentru că Saturn este posibil să încetinească procesul la tot ceea ce faci și chiar să te facă să te îndoiești de propriile capacități. În partea a doua a zilei în energiile pozitive revin aducând echilibru.

Scorpion

Încă de dimineață trebuie să încerci să eviți să folosești un ton autoritar, chiar dacă nu ești tocmai bine dispus, deoarece cei din jurul tău se pot supăra destul de ușor. Partea a doua zilei vine cu vibrații pozitive din partea lui Venus, ceea ce te ajută să negociezi mai ușor totul.

Săgetător

În prima parte a zilei te poți simți mai nervos sau chiar obosit pentru că nu te-ai odihni suficient, ceea ce înseamnă că celor din jurul tău nu le va fi foarte ușor să-ți intre  în grații. Încearcă totuși să rămâi diplomat în atitudine, cel puțin până la amiază, încă după aceea lucrurile se vor aranja diferit.

Capricorn

Dacă cineva a mințit în ultima perioadă de timp, acest adevăr va ieși inevitabil la iveală. Încearcă să eviți să spui minciuni de orice fel, chiar și interpretate, pentru că acestea se pot întoarce atât în defavoarea ta, cât și a celor din jurul tău. Partea a doua a zilei aduce echilibru și pace.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a-ti face un buget și pentru a vedea exact cât poți cheltui în perioada care urmează și cât trebuie să pui la o parte în economii. Încearcă să nu dai bani pe lucruri de care nu ai nevoie, chiar dacă primul instinct asta îți spune.

Pești

Din punct de vedere profesional poți avea foarte multe responsabilități, iar pe de altă parte poți simți că nu ești apreciat sau recompensat la adevărata ta valoare. Încearcă să -ți canalizezi energia asupra scopurilor productive, până când reușești să faci schimbările de care ai nevoie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...