Horoscopul zilei de joi, 21 iulie 2022. Jupiter aduce oportunităţi pentru o zodie

Astrolog Roxana Lușneac 20.07.2022, 20:29
Horoscopul zilei de joi, 21 iulie 2022. Jupiter aduce oportunităţi pentru o zodie

Ziua de joi, 21 iulie, vine cu vești importante pentru majoritatea zodiilor. Jupiter aduce oportunități pentru anumiți nativi din zodiac, dar și altora li se pregătesc surprize plăcute. Ce ne rezervă astrele, în funcție de zodie, joi, 21 iulie și la ce trebuie să fie atenți nativii.

Horoscopul zilei de joi, 21 iulie

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac aduce, în fiecare zi, cele mai importante informații despre zodii. Care sunt previziunile astrale pentru ziua de joi, ce culori și ce numere vă pot purta noroc, în funcție de zodie și ce recomandări are astrologul.

Berbec

Astăzi este o zi în care trebuie să profiți de toate momentele frumoase la maxim, mai ales că meriți să te răsfeți un pic. E un moment bun pentru a te decide dacă să faci o investiție considerabilă din punct de vedere financiar. Folosește culoarea albastru marin și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Taur

E un moment bun să îți iei în serios obiectivele pe care le ai pe termen lung și nu ar strica să încerci să îți faci o listă cu lucruri pe care le ai de făcut si care reprezintă o prioritate în viitorul apropiat. Prietenii au nevoie de susținerea ta. Folosește culoarea roz și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Astăzi este o zi în care trebuie să îți urmărești în primul rând interesele tale, nu doar să încerci să le faci pe plac celor din jurul tău. Aspectele actuale te ajută să găsești foarte ușor soluții, dar și să vezi lumea într-o altă lumină. Culoarea galben de aur și cifra 9 îți aducă astăzi noroc.

Rac

Aspectele actuale sunt foarte benefice pentru tine, ceea ce ar trebui să te ajute în acest moment să mergi înainte spre planurile tale cu succes. Ești foarte popular în cercul tău de prieteni, iar asta îți dă o energie de susținere. Folosește culoarea fistic și cifra 8 pentru mai mult noroc.

Leu

Universul are foarte multe așteptări de la tine în acest moment, mai ales atunci când vine vorba de obiectivele pe care le ai pe termen lung. Marte te ajută să pui pasiune, Jupiter îți aduce oportunități, iar lucrurile încep să se alinieze. Folosește culoarea galben deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Horoscopul zilei de joi, 21 iulie 2022. Jupiter aduce oportunităţi pentru o zodie
Horoscopul zilei de joi, 21 iulie 2022

Fecioară

Marte, planeta de foc si cea care guvernează pasiunile noastre, te ajută în acest moment să pui mai multă ambiție în proiectele pe care le întreprinzi în acest moment. Oportunitățile nu vor lipsi, atât timp cât ești de terminat. Folosește cifra 4 si culoare albastru deschis pentru mai mult noroc.

Balanță

Dacă îți dorești să faci o schimbare în viața ta, acum este un moment ideal în care să pui în practică acele visuri la care te gândești cu pasiune. Planetele te susțin să vezi adevărul așa cum este el. Folosește cifra 1 și culoarea fucsia pentru mai mult noroc.

Scorpion

Este posibil ca partenerul tău de viață să vină astăzi cu o idee inedită sau pur și simplu să ai parte de colegi foarte inventivi la birou. E un moment bun pentru a te distra, pentru a încerca să te relaxezi și pentru a lua lucrurile așa cum sunt. Folosește culoarea albastru închis și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a face tot felul de alegeri înțelepte, având în vedere că astrele sunt de partea ta. Marte te ajută și îți dă energie pozitivă să mergi mai departe, chiar și atunci când simți că ai obosit. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a te gândi la scopurile mărețe pe care le ai pentru viitor, dar și pentru a face o curățenie la propriu și la figurat atunci când vine vorba de ce mai ai nevoie și de ce consideri ca te tine în loc. Folosește cifra 1 și culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

 Vărsător

Chiar dacă situațiile prin care treci în acest moment pot fi ceva mai complicate, asta nu înseamnă că nu vei avea parte din ispirație care să te ajute să îți folosești emoțiile într-un mod productiv.E un moment bun să treci peste ceea ce te face să stagnezi, dar si să folosești culoarea crem și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Pești

Astăzi este o zi în care planeta pasiunii, Marte, te susține să iei inițiativa în planurile pe care le întreprinzi. E un moment bun și pentru a face o achiziție de lux sau pentru a te relaxa împreună cu cei dragi, în partea a doua zilei. Folosește cifra 6 și culoarea roșu deschis pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...