Horoscopul săptămânii 15-21 august. Peștii, Leii și Taurii au noroc în dragoste. Fecioarele și Balanțele au probleme cu șefii

Andra Daoud 14.08.2022, 11:24
Horoscopul săptămânii 15-21 august. Peștii, Leii și Taurii au noroc în dragoste. Fecioarele și Balanțele au probleme cu șefii

Săptămâna viitoare vine cu vești importante în plan astrologic. Norocul în dragoste va fi de partea unora dintre nativi, care au șanse mari să își cunoască jumătatea în această perioadă, să intre într-o nouă relație sau să facă un pas important în cuplu, în cazul în care au partener. Pentru alți nativi însă, se anunță provocări pe plan profesional. Ce surprize îți rezervă astrele, în funcție de zodie, în săptămâna 15-21 august.

Horoscop săptămânal pentru perioada 15-21 august

Vești importante pentru toate cele 12 zodii, în ceea ce privește sănătatea, cariera, banii și dragostea în perioada următoare. Iată ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 15-21 august și la ce să te aștepți, în funcție de zodie!

Berbec

Săptămâna aceasta te vei axa mai mult pe pasiunile și planurile tale și este posibil să îți neglijezi familia. Încearcă să îi incluzi și pe cei dragi în acțiunile tale, astfel încât să nu se simtă dați la o parte. Pentru cei care doresc să pornească o afacere, se anunță un ajutor important.

Taur

Săptămâna începe cu tensiuni în plan familial, însă lucrurile se vor limpezi spre finalul intervalului. Partenerul este alături de tine și, împreună, reușiți să treceți peste orice obstacol.

Gemeni

Este o perioadă bună pentru a cunoaște oameni noi și pentru a încerca să evoluezi constant. Gemenii sunt sfătuiți să nu se mulțumească cu puțin și să încerce să fie din ce în ce mai buni.

Rac

Nativii Rac se bucură de o perioadă de liniște și libertate, însă nu ar strica să se gândească și la planuri de viitor. Este de preferat să economisească în această perioadă și să caute soluții pentru a-și mări bugetul.

Leu

Leii au noroc în dragoste fără să depună vreun efort. Se anunță vești bune pe plan sentimental, călătorii și schimbări în bine. Și din punct de vedere profesional le merge bine, iar munca în echipă le va aduce satisfacțiile la care visează.

Fecioară

Pe plan personal, Fecioarele ar trebui să încerce să spargă monotonia și să vină cu ceva nou în relația de cuplu. La serviciu apar unele nemulțumiri legate de bani și nici relația cu șefii nu este una tocmai roz. Este timpul pentru o decizie importantă, dacă lucrurile nu merg în direcția dorită.

Horoscopul saptamanii 15-21 august
Horoscopul saptamanii 15-21 august

Balanță

Nativii Balanță se împart în mai multe direcții, iar oboseala și stresul încep să își spună cuvântul. Pe plan profesional pot apărea unele tensiuni în relația cu superiorii, iar acest lucru afectează și relația de cuplu. Balanțele sunt sfătuite să se deconecteze puțin și să nu mai ducă problemele de la serviciu acasă.

Scorpion

În ceea ce privește relația de cuplu, Scorpionii pot deveni excesiv de geloși și posesivi în această perioadă. Este recomandat să își tempereze aceste porniri, pentru a nu afecta relația. Pe plan profesional, este nevoie de mai multă determinare pentru a duce la bun sfârșit unele sarcini.

Săgetător

Este o perioadă bună pentru a petrece timp cu familia și a le arăta cât sunt de importanți pentru tine. Pe plan profesional, sunt șanse mari să obții niște câștiguri la care visezi de multă vreme.

Capricorn

Nativii Capricorn pot experimenta tensiuni în familie, însă nu ar trebui să preia problemele altora asupra lor. Pe plan financiar, este nevoie de o idee pentru a îmbunătăți câștigurile, iar o schimbare de direcție va fi bine-venită.

Vărsător

Este o perioadă benefică pentru a face schimbări pe plan amoros. Unii nativi vor ieși din relațiile toxice, în timp ce alții care sunt singuri își vor lua angajamente serioase. Și pe plan profesional le merge bine, iar ofertele pe care le primesc în această săptămână sunt unele tentante.

Pești

Norocul este de partea acestor nativi în ceea ce privește relația. Nu trebuie să depună niciun efort pentru a se bucura de împlinire la acest capitol. Pe plan profesional, este posibil să iasă la iveală câteva greșeli din trecut, pentru care nativii Pești vor trebui să răspundă.

Urmăriți Impact.ro și pe