Horoscop zilnic, vineri 12 august 2022. Luna plină în Capricorn, ce zodii sunt afectate

Astrolog Roxana Lușneac 11.08.2022, 20:12
Horoscop zilnic, vineri 12 august 2022. Luna plină în Capricorn, ce zodii sunt afectate

Sfârşitul de săptămână aduce conştientizări şi pace sufletească pentru nativi. Saturn ne face constienti de greselile pe care le facem, iar daca suntem destul de asumati chiar putem sa luam decizii sanatoase atat din punct de vedere mental, cat si financiar.E momentul pentru a vedea partea dura, dar corecta a vietii.

Horoscop vineri, 12 august 2022. Culorile și cifrele norocoase ale zodiilor

Berbec

E un moment bun pentru a te gândi la ceea ce îți dorești și la ce ti-ai dori să devină realitate în viața ta cât de curând. nu pierde timpul în discuții fără sens, ci axeze-te mai mult pe trecerea la acțiune. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Taur

E un moment bun pentru a te conecta cu casa ta, cu spațiul în care locuiești. E o zi bună pentru a te relaxa și pentru a face acele activități care te ajută să te simți bine. Încearcă să nu cheltuiești mai mult decât este necesar, iar aprindere a unui luminări sau meditația te va ajuta foarte mult. Folosește cifra 3 și culoarea verde deschis pentru mai mult noroc.

Gemeni

Încearcă să îți folosești astăzi înțelepciunea și experiența pe care ai dobândit-o în ultima perioadă de timp în toate deciziile pe care le iei. E momentul pentru a lucra mai mult la tine, la puterea ta personală. Folosește cifra 7 și culoarea turcoaz pentru mai mult noroc.

 

Rac

E un moment bun pentru a începe să înveți să spui ,,Nu,, atunci când simți acest lucru. Câteva exerciții nu ar strica introduse în rutina ta de zi cu zi pentru a evita anumite probleme de sănătate să reapară. Încearcă să fii mai cumpătat atunci când vine vorba de cheltuieli. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Leu

E un moment bun pentru a te pune pe tine pe primul plan și pentru a lăsat pe planul doi relațiile din viața ta. Ai nevoie de câteva momente în liniște în care să îți pui gândurile în ordine, în care să îți regăsești dorințele. Folosește cifra 6 și culoarea fucsia pentru mai mult noroc.

Fecioara

Aspectele actuale te fac să te uiți mai mult la partea ta interioară spirituală. E un moment bun pentru a lucra mai mult la partea ta de echilibru, de înțelepciune și pentru a-ți folosi mai mult intuiția. Folosește cifra 5 și culoarea roz deschis pentru mai mult noroc.

Balanta

Este posibil ca în acest moment să simți nevoia să te ascunzi de lume și să te gândești mai mult la ceea ce cauți cu adevărat. Nevoia de sentimente frumoase, de romantism poate prima. Folosește culoarea roșu închis și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Acestea sunt zodiile care dau lovitura carierei in luna martie
 

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a ieși în natură, pentru a te plimba și pentru a-ți face o listă cu obiective pe care să le atingi în următoarea perioadă de timp. E un moment bun pentru a avea noi experiențe și perspective. Muncă grea îți va fi recompensată. Folosește culoarea bej și cifra 4 pentru noroc.

Sagetator

Aspectele actuale te ajută să înțelegi mai ușor anumite lecții pe care Universul ți le-a dat în ultima perioadă de timp. Anumite oportunități vor veni în drumul tău cât de curând, numai că nu trebuie să fii deloc superficial. Folosește culoarea verde crud și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale te ajută să primești o confirmare a valorii personale din partea celor din jur sau cel puțin din rezultatelor tale. Este foarte frumos ai de toate într-o lume materială, dar asta nu înseamnă că trebuie să uiți de sufletul tău. Folosește culoarea alb și cifra 2 pentru mai mult noroc.

 Varsator

Aspectele actuale te ajută îți repartizezi mai bine energia atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jurul tău și de propria persoană. Este foarte important să le arăți celorlalți că ai încredere în ei, pentru că așa vei fi mai mulțumit de tine. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 9 pentru mai mult noroc.

Pesti
Aspectele actuale îți aduc un sentiment de liniște, de împăcare și de iertare. E un moment bun pentru a scăpa de gândurile care te frustrează, pentru a scăpa de așteptările pe care le ai de la ceilalți și pentru a te gândi mai mult la tine și la dezvoltarea propriei vieți. Folosește culoarea roz închis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...