Horoscopul iubirii pentru toamna 2021. Mihai Voropchievici îţi spune cine îşi găseşte jumătatea

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 13.09.2021, 08:14
Horoscopul iubirii pentru toamna 2021. Mihai Voropchievici îţi spune cine îşi găseşte jumătatea

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul iubirii pentru toamna 2021. Care sunt zodiile norocoase care vor simții fiorii iubirii în următoarele luni.

Horoscopul iubirii pentru toamna 2021 – Berbec

Pentru nativii Berbec urmează o perioadă a schimbărilor, iar acest nou capitol al vieții lor include și o poveste de dragoste. Vor exista momente în care se vor simți copleșiți de tot ce se întâmplă în jurul lor, poate vor avea și unele îndoieli, dar astrele îi asigură că sunt exact acolo unde trebuie să fie.

Taur

Horoscopul iubirii pentru toamna 2021 continuă cu zodia Taur. Într-un veșnic proces de căutare, acești nativi trebuie să realizeze că dragostea este mai aproape decât ar crede. Soarta le va oferi ceea ce își doresc de atâta vreme: un partener care să fie lângă ei la fiecare pas. Noua relație care se va înfiripa în lunile ce vin s-ar putea concretiza, în viitor, cu o căsătorie.

Gemeni

Toamna va fi o perioadă agitată pentru Gemeni, plină de neprevăzut. Astrele le vor scoate în cale o persoană care le-a fost importantă în trecut, făcându-i să își dorească să dea iubirii o nouă șansă. Dacă vor reuși să treacă peste dezamăgirile pe care le-au avut până acum, ar putea trăi povestea de dragoste la care visau.

Rac

La Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit că, pe plan sentimental, Racii vor fi favoriții astrelor în această toamnă. Își vor găsit marea iubire, sufletul ce le este sortit, vor cunoaște acea persoană care îi completează și le poate arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat.

Leu

Nativii Leu vor învăța că nu doar lucrurile sau gesturile mărețe le pot aduce fericirea și vor descoperi iubirea în lucrurile mărunte. Vor înțelege ce este cu adevărat important, își vor deschide sufletul noilor experiențe. Este momentul să găsească curajul de a ieși din bula lor de confort.

Horoscopul iubirii pentru toamna 2021 – Fecioară

Pentru cei din zodia Fecioară, toamna le oferă o lecție importantă – descoperirea iubirii în cei din jurul lor. Astrele le transmit că este momentul să încerce să se apropie și mai mult de oameni și să construiască relații speciale, mature.

Horoscopul iubirii pentru toamna 2021

Balanță

Balanțele găsesc iubirea în momentul prezent. Nu contează ce va fi mâine sau ce a fost ieri. Astrele îi sfătuiesc pe acești nativi și renunțe la trecut, să își vindece inima, astfel încât să poată trăi clipa prezentă. În această perioadă vor avea ocazia să își dea seama cine sunt cu adevărat, să facă ce le place și să se bucure de viață.

Scorpion

Numerologul le atrage atenția nativilor Scorpion și le reamintește că iubirea se poate naște și din recunoștință. Trebuie să învețe să fie recunoscători pentru viața pe care o trăiesc, cu toate experiențele și trăirile cu care vine la pachet, iar acest lucru le va aduce o satisfacție nebănuită.

Horoscopul iubirii pentru toamna 2021 – Săgetător

Pentru Săgetători, în această toamnă, iubirea se va regăsi în pasiunile lor. Și pentru ei urmează o perioadă a schimbărilor și vor descoperi fericirea într-un loc la care nu s-ar aștepta: hobby-urile, pentru care ar trebui să își facă mai mult timp.

Capricorn

Familia va fi centrul universului pentru nativii Capricorn. Simt nevoia să își petreacă cât mai mult timp în preajma rudelor, o întoarcere la origini. Este o perioadă interesantă în care nativii vor reuși să se vadă prin propriii ochi, să își dea seama că trebuie să facă unele schimbări la propria persoană.

Vărsător

Vărsătorul va afla că dragostea adevărată, cea care nu se pierde niciodată, este chiar în sufletul său. Trebuie doar să își deschidă portița inimii și să o lase să iasă la suprafață. „Petrece în această perioadă mai mult timp cu tine, iubește-te necondiționat, redescoperă-te”, a transmis numerologul.

Horoscopul iubirii pentru toamna 2021 – Pești

„Peștii găsesc iubirea acolo unde nu o caută. Universul vă pregătește una dintre cele mai frumoase surprize în toamna acestui an. Aveți ocazia să găsiți iubirea unde nici prin cap nu vă trecea. Poate fi într-un coleg de la locul de muncă sau într-un prieten foarte apropiat pe care până acum l-ai văzut cu alți ochi”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Urmăriți Impact.ro și pe