Cele mai mincinoase zodii. Ei sunt nativii care se prefac mereu

Ioana Bucur 10.09.2021, 19:25
Cele mai mincinoase zodii. Ei sunt nativii care se prefac mereu

Uneori, chiar dacă avem cele mai bune intenții, ajungem să ascundem sau să transformăm adevărul, crezând că așa îi protejăm pe cei dragi. Dar nu este cazul mereu. Astrologii au făcut o listă a nativilor care au dus disimularea la un alt nivel. Acestea sunt cele mai mincinoase zodii.

Cele mai mincinoase zodii – Berbec

Pentru nativul Berbec, minciunile încep să apară mai ales când vine vorba despre dragoste. În mod bizar, la serviciu, în relațiile cu prietenii sau în afaceri, sunt întotdeauna sinceri și direcți.

Punctul lor sensibil îl reprezintă relațiile. În loc să se concentreze pe sentimentele ce îi leagă de persoana iubită, ajung să transforme totul într-un joc.

Gemeni

Nativii Gemeni vor apela la disimulare doar în situațiile în care vor simți că nu au altă variantă sau când au nevoie să obțină ceva.

Partenerii lor de viață nu se pot baza pe ei, din nefericire, cel puțin, nu pe termen lung. Când sunt tineri, le place să aibă tot felul de experiențe și aventuri, le place să cunoască tot felul de oameni, să călătorească și să își facă prieteni și iubiți din mai multe colțuri ale lumii.

Cele mai mincinoase zodii

Rac

Lista celor mai mincinoase zodii continuă cu nativul Rac. Cu toate că sunt considerați una dintre cele mai sensibile zodii, Racii se pot transforma, la nevoie, în adevărați maeștrii ai disimulării, mai ales în dragoste și carieră.

Pentru că nu se grăbesc în alegerea persoanei cu care vor să își petreacă tot restul vieții, devin foarte posesivi, fiind dispuși să recurgă chiar și la minciună pentru a-și securiza relația.

Leu

Leii sunt, în general, direcți și nu se feresc să spună ce au e suflet, de fapt. Cu toate astea, pot apela cu succes la disimulare când au un țel important, mai ales dacă acesta este de natură profesională.

De cele mai multe ori, nativii Leu au suficiente resurse și sprijin pentru a ajunge acolo unde vor și nu au nevoie să se prefacă în fața nimănui.

Cele mai mincinoase zodii – Scorpion

Secretoși din fire, nativii Scorpion sunt actorii zodiacului. Cu toate că sunt atenți la fiecare detaliu din jurul lor, vor recunoaște cu greu acest lucru. Atunci când are probleme, această zodie știe să se prefacă și să îi inducă în eroare pe ceilalți pentru a nu pierde teren.

Pentru Scorpion, linia dintre adevăr şi minciună este mereu extrem de fină. Nu mint intenţionat, sau cel puţin asta vor ei să creadă, iar pentru că sunt mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jur, reuşesc mereu să o scoată la capăt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...