Horoscop rune 13-19 septembrie 2021. Zodia care va avea o săptămână groaznică

Iancu Andreea 12.09.2021, 18:42
Horoscop rune 13-19 septembrie 2021. Zodia care va avea o săptămână groaznică

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce se întâmplă cu zodiile în săptămâna ce urmează, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3. Specialistul a anunțat cum ne influențează runele în perioada 13-19 septembrie, în horoscop. În timp ce majoritatea zodiilor traversează zile prielnice, unul dintre nativi va avea parte de o perioadă nu tocmai bună. Află ce schimbări vor avea loc în săptămâna următoare.

Horoscop rune 13-19 septembrie

Berbec

Zilele următoare, nativii din zodia Berbec par să se confrunte cu o situație dificilă. Aceștia trebuie să fie atenți la tot ceea ce îi înconjoară și să acționeze prudent. De asemenea, potrivit horoscopului runelor, Berbecii ar face bine să nu dea bani cu împrumut.

Taur

Taurii trec printr-o perioadă mai grea, săptămâna 13-19 septembrie fiind caracterizată de unele încercări. Cu toate acestea nativii vor putea să își folosească puterea și tăria pentru a trece peste impedimente.

Gemeni

Perioada următoare reprezintă o adevărată enigmă pentru Gemeni, care traversează câteva zile de liniște. Aceștia vor evita să comunice cu cei din jur și vor fi extrem de dificil de descifrat de către apropiații lor.

Rac

Nativii din zodia Rac se pregătesc de o luptă furtunoasă. Sfatul pe care runele îl dau acestei zodii este acela de a rămâne calm, indiferent de situație, având încredere că lucrurile se vor rezolva.

Leu

Leii vor avea parte de o săptămână intensă în ceea ce privește comunicarea. Acești nativi se vor arăta interesați de comentarii, dialoguri și mesaje.

Fecioară

Horoscopul runelor anunță vești bune pentru nativii din Fecioară. Aceștia vor primi două mesaje. Unul dintre ele este acela că luna septembrie este luna zodiei, astfel că nu mai este nevoie ca nativii să fie la fel de grijulii ca până acum. Totodată, este important ca Fecioarele să se relaxeze și să nu se mai gândească la probleme.

Horoscop rune pentru săptămâna 13-19 septembrie 2021
Cum ne influențează runele în săptămâna ce urmează

Ce vești aduc runele pentru perioada următoare

Balanță

Nativii din zodia Balanță vor avea parte doar de vești bune și cadouri în săptămâna 13-19 septembrie, fiind una dintre cele mai răsfățate din zodiac.

Scorpion

Scorpionii trebuie să se mobilizeze în perioada imediat următoare, motiv pentru care își vor consolida poziția. Aceștia se vor face remarcați atât acasă, cât și la muncă și în societate.

Săgetător

Veștile bune vin și în cazul Săgetătorilor, care vor reuși să își vadă visele cu ochii. Fertilitatea și belșugul vor prima în săptămâna următoare.

Capricorn

Chiar dacă abia au revenit dintr-o vacanță, Capricornii urmează să plece în concediu, din nou.

Vărsător

O nouă viață este gata să înceapă pentru nativii din Vărsător. Aceștia vor avea parte de o revigorare, o renaștere în planul disponibilităților.

Pești

În săptămâna 13-19 septembrie, Peștii ar trebui să fie mai răbdători și să aștepte surprizele plăcute ce urmează să apară în viețile lor.

Urmăriți Impact.ro și pe