Horoscopul florilor de mai. Ce plantă te reprezintă în funcţie de zodie

Badea Violeta 07.05.2022, 08:34
Horoscopul florilor de mai. Ce plantă te reprezintă în funcţie de zodie

Care este semnul tău zodiacal? Ești un Scorpion pasional, o Fecioară calculată sau un Rac romantic? Ei bine, poate nu știai, dar fiecare nativ este legat de o anumită plantă. Citește mai departe pentru a afla ce floare de mai se potrivește cel mai bine semnului tău zodiacal! Bujorul, petunia sau margareta? Mai jos ai răspunsul!

Ce floare ți se potrivește în funcție de zodie

Berbec – bujor

Persoanele din zodia Berbec sunt cunoscute ca fiind pasionale și extrem de puternice. Astfel, acestor nativi li se potrivesc de minune bujorii, în special cei de culoare roșie. Această culoare este potrivită pentru pasiunea înflăcărată care sălășluiește în semnul acestei zodii.

Ochii oricărui om nu au cum să nu fie atrași de aceste flori, la fel cum Berbecul are o personalitate amuzantă și contagioasă care atrage pur și simplu oamenii din jur.

Taur – ranunculus

Ranunculus este o floare care i se potrivește, fără îndoială. Taurului. Se pot spune multe despre această plantă extrem de populară, este atât de cultivată încât până și culoarea ei poate avea semnificații diferite! Însă, cea mov reprezintă, cu siguranță, acest semn zodiacal. Deși este foarte orgolios, Taurul poate fi bun și grijuliu. Este sensibil, precum planta menționată.

Gemeni – floare de nu mă uita

Gemenii sunt curioși, fermecători și extrovertiți. Floarea de nu mă uita este asociată cu acest semn zodiacal. Această plantă nu este numai plăcută din punct de vedere estetic, cu culoarea sa albastră vibrantă, ci are și un parfum deosebit cunoscut în întreaga lume. Floarea simbolizează protecția și norocul.

Rac – petunie

Frumoasa petunie are nevoie de multă apă pentru a trăi. Acest lucru este foarte potrivit, având în vedere că Racul este un semn de apă. Se simt la fel de adânc ca orice fântână a dorințelor, apele lor pot fi foarte liniștitoare, dar pot deveni intense și puternice precum mareele în timpul unei furtuni.

Deși petuniile au nevoie de multă apă, ai grijă să nu exagerezi. În mod similar, la fel cum Racul trăiește și respiră emoții, dar prea multe ar putea fi copleșitoare pentru el.

Leu – margareta

Luminoase, atrăgătoare și foarte pronunțate, acestea sunt descrieri excelente atât pentru margarete, cât și pentru Lei. Margaretele iubesc să se scalde în căldura soarelui, în timp ce acești nativi adoră să fie în centrul atenției, chiar în lumina reflectoarelor.

Fecioară – crin

Fecioara este cea mai meticuloasă zodie, deoarece își planifică întotdeauna din timp planurile și își verifică de două ori agenda. Tocmai din acest motiv, acest nativ va aprecia modelul îngrijit al crinilor. Adoră tot ce este frumos și parfumat.

Horoscopul florilor de mai 1
Horoscopul florilor de mai 1

Balanță – iasomie

Balanța este una dintre cele mai amabile semne zodiacale, așa că este logic ca delicata iasomie să o reprezinte. Ea simbolizează umilința și dragostea nemărginită, necondiționată.

Acest nativ are un puternic simț al umilinței, nefiind niciodată cel care își etalează numeroasele abilități, însă poate servi ca o constantă importantă în viața cuiva, fiind mereu alături de cei dragi.

Scorpion – soc

Socul este perfect pentru senzualul și pasionalul Scorpion. Cu forma lui plină de lux și eleganță, această plantă întruchipează atât sentimentul de romantism, puritate, dar și puritate.

Săgetător – gălbenele

Îndrăznțe și aventuroase, gălbenelele servesc ca un frumos contrast cu trăsăturile comune ale Săgetătorului. Aceste plante delicate sunt asociate cu Soarele. Gălbenelele reprezintă, de asemenea, fascinația față de lume.

Capricorn – flori de piatră

Semnele de Pământ, precum Capricornii, sunt cunoscute pentru că apreciază stabilitatea și loialitatea în relațiile lor, două trăsături de care dau dovadă din plin. De aceea, nu există plante mai potrivite pentru semnul Capricornului decât florile de piatră. Aceste plante elegante și drăguțe simbolizează multe din ceea ce Capricornii își doresc într-o relație și în viață în general.

Vărsător – mâna Maicii Domnului

Mâna Maicii Domnului este greu de cultivat, dar este o plăcere de privit. Cei din zodia Vărsătorului le cunosc valoarea incalculabilă. Această plantă este deosebit de frumoasă și reprezintă virilitatea, puterea și dragostea. Trebuie să se pună multă iubire și grijă în cultivarea acestei flori, dar rezultatele merită din plin.

Pești – mac

Macii simbolizează o serie întreagă de trăsături pozitive și li se potrivește nativilor din zodia Pești. Romantici incurabili, blânzi și extrem de amabili, aceștii nativi nu puteau fi afociați cu alte flori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...