Horoscopul femeilor care vor să demonstreze ceva. Ce bijuterii să porți în funcție de zodie

Badea Violeta, Mihai Ianoși 14.09.2021, 12:00
Horoscopul femeilor care vor să demonstreze ceva. Ce bijuterii să porți în funcție de zodie

În astrologie, fiecare zodie este caracterizată de o piatră norocoasă. Aceasta are capacitatea de a influența destinul nativilor, de a transmite energia ei și de a aduce echilibrul de care au nevoie. Bijuteriile ne pot scoate în evidență trăsăturile fizice, dar ne pot influența și stările. Iată ce obiect prețios ar trebui să porți în funcție de data la care te-ai născut.

Ce bijuterie îți aduce noroc în funcție de zodie

Există o groază de bijuterii care ne aduc noroc, dar fiecare nativ este influențat doar de unele dintre ele. Pietrele prețioase pot aduce în viața noastră energiile pozitive, însă trebuie să le alegem pe cele care ne poartă noroc, în funcție de data nașterii. Iată ce ți se potrivește în funcție de zodie.

Berbec

Nativului Berbec nu-i lipsește îndrăzneala și curajul. Vorbim despre o fire puternică și energică. Astfel, această zodie trebuie să poarte doar bijuterii care inspiră pasiunea. Berbecului i se potrivesc bijuteriile ce conțin ametist și granat.

Taur

Taurul este un nativ pasional, caracterizat de frumusețe, dragoste, înțelepciune și lux. Pentru a fi înconjurat de energii pozitive, acest nativ ar trebui să poarte bijuterii ce conțin cristal, smarald sau citrin.

Gemeni

Nativul din Gemeni este caracterizat de o veselie molipsitoare, de optimism și de inteligență. Acestei zodii i se potrivesc bijuteriile ce conțin topaz albastru, calcit sau aventurin verde, fiindcă o va ajuta să scape de negativism și de gânduri negre.

Rac

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt firi sensibile, firave, romantice și sunt predispuși la suferință. Pentru a evita acest lucru, Racul ar trebui să poarte bijuterii cu rubine, smaralde și perle.

Leu

Leii sunt nativi extrem de puternici, care iubesc să fie în centrul atenției și să domine. Acestor zodii de foc li se potrivesc bijuteriile ce conțin diamante, rubine și onix. Aceste pietre prețioase le va scoate în evidență curajul.

Ce bijuterii sa porti in functie de zodie
Ce bijuterii sa porti in functie de zodie

Fecioară

Nativul din Fecioară este calculat, orgolios, inteligent și cu un simț critic foarte bine dezvoltat. O Fecioară se simte în apele ei atunci când poartă bijuterii cu safir și peridot.

Balanță

Acest semn zodiacal iubește frumosul, arta și dreptatea. Balanței i se potrivesc bijuteriile cu safir, peridot, agat și piatra lunii. Aceste pietre prețioase stimulează intelectul și talentele ascunse.

Scorpion

Scorpionul este un nativ pasional, elegant și complicat. Este o fire extrem de răzbunătoare, posesivă și încăpățânată. Cele mai potrvite bijuterii sunt cele cu topaz, rubin și ametist, fiindcă acestea au capacitatea de a-i scoate în evidență profunzimea sentimentelor.

Săgetător

Acest semn zodiacal este puternic, generos și plin de umor. Cel mai bine i se potrivesc bijuteriile ce conțin topaz, safir și rubin. Aceste obiecte te vor ajuta să scapi de anumite conflicte.

Capricorn

Capricornul este o fire care iubește stabilitatea și tot ceea ce își dorește este să se simtă liber și în largul său. Bijuteriile potrivite conțin onix, rubin și turcoaz, deoarece se potrivesc perfect stabilității semnului său zodiacal.

Vărsător

Acest nativ iubește libertatea, independența și dezordinea. Este o fire care nu ține cont de părerile celorlalți și preferă să trăiască după propriile reguli. Cele mai potrivite bijuterii conțin ametist.

Pești

Acest semn zodiacal este visător, are o imaginație bogată și este o fire creativă. Bijuteriile potrivite conțin acvamarin, piatra lunii și turcoaz. Toate acestea au rolul de a îi susține creativitatea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...