Horoscop marți, 14 septembrie. Ce zodie își împlinește un vis

Astrolog Roxana Lușneac 13.09.2021, 14:56
Horoscop marți, 14 septembrie. Ce zodie își împlinește un vis

Horoscop marți, 14 septembrie. Astrele dezvăluie care este zodia care își va împlini un vis. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru deschis și verde, iar numerele norocoase sunt: 2, 4, 10, 23, 34, 48.

Horoscop marți, 14 septembrie – Berbec

Din punct de vedere a sănătății începeți să vă simțiți mult mai în formă, iar de aici micile neplăceri pot fi ignorate mai ușor. Semnul vostru este printre norocoșii aceste perioade, iar veniturile pot crește substanțial.

Taur

Sunteți între o perioadă în care vă doriți foarte multe lucruri, iar nodul Nord este dispus să vă ajute să le și obțineți. Important e să nu puneți atenția doar asupra banilor, ci și asupra lucrurilor pe care vi le doriți. Pentru voi această tehnică funcționează mult mai bine.

Gemeni

Imaginea voastră personală este foarte importantă în acest moment, dar și lucrurile pe care vi le doriți. Saturn vrea să vă impună anumite limitări, fie de buget , fie țin latura optimismului pe care îl aveți, iar aici trebuie să vă găsiți toate resursele necesare pentru a ieșit din colaps.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a vă pune pe hârtie planurile, pentru că dacă nu știți exact ceea ce vă doriți nici universul nu are cum să vă dea oportunitățile și șansele de care aveți nevoie. Comunicarea deschisa cu cei dragi, cu colegii sau cu superiorii vă poate fi de ajutor în acest moment.

Leu

Astăzi vă puteți simți în formă pentru că energia voastră este la un nivel maxim. Oamenii din jur au influență pozitivă asupra gândurilor și emoțiilor, iar asta vă ajută să vă relaxați și să reușiți să găsiți niște răspunsuri pe care le căutați de mult timp.

Horoscop marți, 14 septembrie – Fecioară

Este sezonul vostru, iar astăzi trebuie să vă bucurați din plin de oportunitățile pe care vi le dau conjuncturile astrale. Faceți din casa voastră un loc în care să vă regăsiți spiritual, iar dacă este nevoie puteți apela la mici schimbări. În sfârșit puteți să vă împliniți un vis.

Horoscop marți, 14 septembrie
Horoscop marți, 14 septembrie

Balanta

Conexiunea cu oamenii din jur este cea care vă dă o energie pozitivă. Aveți ceva mai multe așteptări de la o anumită persoană, dar acesteia îi poate fi destul de greu să țină pasul cu voi. Micul benefic este în casa comunicării iar de aici vă poate ajuta să legați mai ușor relații de prietenie.

Scorpion

În sfârșit ați scăpat de un blocaj care va stat în gând toată vara. Fie că era vorba de o frică a unui nou început sau că unele relații de prietenie s-au destrămat. Aveți toate motivele să credeți că sunteți pe drumul cel bun, iar astrele vă susțin.

Sagetator

Astăzi trebuie să fiți fiți mai atenți la detalii și să încercați să nu faceți erori din cauza faptului că vă grăbiți să trageți concluzii sau să faceți o activitate importantă aproape de termenul limită. Astrele vă sfătuiesc să analizați bine orice contract sau act care trebuie semnat.

Capricorn

Saturn încă mai vrea să vă fiarbă un pic și vă pune niște niște piedici, tocmai pentru că vrea să vă testeze răbdarea și ambiția. Este important să încercați să treceți în revistă tot ceea ce ați învățat din experiențele anterioare pentru a nu mai repeta încă o dată acele greșeli.

Horoscop marți, 14 septembrie – Varsator

Marte vă ajută să fiți mai ambițioși și să reușiți să spuneți lucrurilor pe nume acolo unde în trecut preferați să nu vă implicați direct. Cumva circumstanțele termină să faceți un pas în față, iar asta face parte din procesul vostru de evoluție. Bucurați -vă de proces.

Pești

Încercați să nu țineți mai multe secrete decât este necesar vizavi de partener sau de o relație bună de prietenie, pentru că acestea se pot dovedi a fi în detrimentul vostru. Sinceritatea este cea mai bună armă pentru prezent dar și pentru a aranja lucrurile în viitor.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!