Horoscop, joi, 2 septembrie 2021. Planuri noi și profitabile pentru această zodie

Astrolog Roxana Lușneac 01.09.2021, 18:20
Horoscop, joi, 2 septembrie 2021. Planuri noi și profitabile pentru această zodie

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 2 septembrie 2021, aduc vești bune pentru majoritatea nativilor din horoscop. Pentru unele dintre zodii vorbim despre planuri noi și profitabile, în timp ce altele au parte de schimbări la nivel amoros. Cei care își doresc să atragă șansa de partea lor pot apela la culorile norocoase galben și verde, precum și la numerele care aduc un plus de noroc: 2, 8, 10, 13, 24 și 45.

Horoscop, joi, 2 septembrie 2021. Ce previziuni astrale au pregătit astrele

Berbec

Astăzi este o zi în care lucrurile se pot mișca mai încet, iar casă a 12-a te poate să-ți aducă tot felul de evenimente neprevăzute că te vor distrage de la planurile pe care ți le-ai făcut inițial la începutul zilei. Trebuie să-ți amintești că graba strică treaba și să faci totul în ritm propriu.

Taur

Casa carierei te poate face în acest moment să te gândești dacă pentru tine se merită să mai faci anumite investiții de bani sau de timp în aceeași direcție. Analizează beneficiile  care îți sunt aduse și dezavantajele pentru a avea o imagine mai clară.

Gemeni

Astăzi creativitatea este la cote maxime, iar Mercur, planetă comunicării te încurajează să îți pui  în ordine gânduri și în idei, să faci noi proiecte și să te deschizi oamenilor despre asta. Nu-ți mai pune toată atenția asupra sectorului financiar și a termenelor limita, ci asupra dezvoltării și evoluției.

Horoscop joi 2 septembrie 2021
Horoscop joi 2 septembrie 2021

Rac

Familia este cea care are nevoie de tine și cumva asta îți poate solicita acum toată atenția. Fie că vrei să realizezi niște lucruri pe care ți le-ai dorit de mult timp, fie că vrei să începi un nou serviciu sau proiect, astrele te susțin.

Leu

Soarele și Marte în semnul tău parcă tot nu-ți dau un moment de liniște așa cum ți-ai dori și poți să nu-ți găsești locul ușor. Încearcă să iei lucrurile așa cum vin și să nu pui la suflet discuțiile minore. Ceilalți vor să te ajute, numai că trebuie să-i lași.

Fecioară

Începe o nouă activitate sau un nou proiect, iar asta constituie un factor stimulator care te ține pe poziție și te ajută te te menții motivat. Cei din jur îți apreciază eforturile și te respectă pentru inițiativa luată.

Balanță

Casa copiilor și a câștigurilor este pusă în evidență, ceea ce te ajută și te susține chiar într-un moment în care aveai cea mai mare nevoie. Nu te gândi în acest moment la ce-ți lipsește, ci la ce ai putea să obții pe viitor.

Scorpion

Sănătatea poate să dea ușoare semne de slăbiciune astăzi, deci trebuie să încerci să tratezi orice simptom înainte de a scăpa de sub control. Poți face planuri de viitor împreună cu persoana iubită, iar asta îți va da o stare bună.

Horoscop joi 2 septembrie 2021
Previziuni astrale pentru ziua de joi, 2 septembrie

Săgetător

Marele benefic își susține casa familiei și a relațiilor cu cei dragi, iar asta te stimulează pentru că aveai nevoie de acest imbold de energie. Încearcă să găsești un echilibru între muncă și viață de familie.

Capricorn

Programul tău se schimbă, iar odată cu el și prioritățile tale. E momentul pentru a-ți stabili o nouă rutină. Cheltuielile se măresc și ele, iar în comparație cu cât câștigi, poți să depășești foarte ușor bugetul pe care ți l-ai propus inițial.

Vărsător

Astăzi trebuie să ai grijă în ce direcție îți canalizezi toată energia, deoarece casă a 8-a este a păsării Phoenix și a limitelor, iar de aici poți foarte ușor să aluneci într-o pasă proastă. Uneori trebuie să înveți să ai răbdare și să-ți lași ție un pic de timp pentru a putea face mișcarea potrivită.

Pești

Comunicarea directă cu partenerul de viață te poate scapă de niște neplăceri. Poate că trebuie să ai mai multă grijă de tine, să-ți iei timpul necesar pentru  a te odihni sau pentru a face niște activități care-ți fac plăcere. Astăzi este o zi bună pentru a medita sau a face ritualuri de purificare a casei.