Horoscopul dragostei pentru iunie 2020. Ce șanse ai să te îndrăgostești în prima lună a verii

Daria Petrescu 02.06.2020, 14:21
Horoscopul dragostei pentru iunie 2020. Ce șanse ai să te îndrăgostești în prima lună a verii

Luna iunie este luna iubirii pentru majoritatea zodiilor. Pentru cei care se iubesc deja, vor exista mai multe provocari cărora le vor face față cu brio. Cei singuri au șansa să își găsească perechea sau să trăiască la intensitate fiecare moment alături de sexul opus. Pentru cei care vor să afle cum va fi luna iunie în dragoste, vă prezentăm mai jos întreg horoscopul.

Berbec

Nativii zodiei trăiesc emoții intense în această lună și au tendința să vorbească fără să gândească. Această tendință crește riscul de a face afirmații nefondate, de a face gafe și, desigur, de a suportă consecințele.

Este recomandat să ascultați mai mult și să fiți foarte atenți la modul în care vă alegeți cuvintele. De asemenea, este timpul să va revizuiți modul în care comunicați cu persoana iubită, fiindcă este posibil ca, pe alocuri, să aveți unde aduce îmbunătățiri. Posibil să vă gândiți la întoarcerea într-o relație mai veche. Cântăriți de două ori situația înainte să faceți un astfel de pas.

Taur

Cei născuți în această zădie parcă ar avea o lupă magică cu care umblă prin relații. Nu doar că nu se poate pe repede înainte.  Sunt și foarte atenți la tot soiul de detalii, dar mai ales la nevoile lor actuale.

Dacă se află deja într-o relație, vor realiza o analiză complexă a viitorului în doi, a modului în care se văd în această relație pe termen lung.

Nu reprezintă neaprat o atitudine periculoasă pentru cuplu. Este adevărat că unii dintre nativi se gândesc să pună capăt unei relații, dar alții pot descoperi cum să își îmbunătățească viața în cuplu. Pentru unii nativi poate fi momentul unui copil. În tot cazul, pentru partenerii Taurilor se anunță o lună cu adevărat imprevizibilă.

Gemeni

Sigur că nativii Gemeni sunt pricepuți la vorbe, dar în această lună vor trebui să “vorbească” prin fapte. Este o luna de cumpăna pentru nativii implicați deja în relații, pentru că vor da socoteală pentru responsabilitățile lor în cuplu, cele realizate și… nerealizate.

Rac

Racii sunt vizați în mod aparte de către astre din punct de vedere emoțional, sentimental. Ultimele luni au avut impact puternic în ceea ce privește viața lor emoțională, aceștia simțind că trec printr-o perioadă de regenerare, de renaștere, de refacere. Viața capătă alte valori pentru acești nativi, la fel și relațiile interumane.

Leu

Dragoste cu năbădăi, așa am descrie această lună pentru nativii Leu. Aceștia trec printr-o perioada de transformare, când se gândesc foarte serios la relația de cuplu.

Fecioară

Spre deosebire de majoritatea zodiilor, Fecioara este cumva avantajată de mișcările retrograde ale planetelor. Și asta pentru că acești nativi văd în eșec o treaptă către succes, dacă este interpretat convenabil. Așadar Fecioarele care se află deja într-o relație se vor simți motivate să rezolve anumite conflicte din trecut, să dezvăluie poate unele secrete, să întărească zonele slabe din relația lor. Vor deveni mai atenți, romantici, dar și responsabili.

Fecioara este cumva avantajată de mișcările retrograde ale planetelor
Fecioara este cumva avantajată de mișcările retrograde ale planetelor

Balanță

În cazul vostru, succesul se construiește cu efort. Nu mereu, dar în luna aceasta, da! Așadar acest efort îl veți depunde și în viața sentimentală, unde veți căuta să găsiți soluții în fața conflictelor, să lăsăți de la voi pentru a nu spori tensiunile. Este posibil să nu vă stăpâniți impulsivitatea și să aruncați cuvinte grele.

Scorpion

Este o lună în care multe planete merg retrograd, iar nativii Scorpion își doresc să rezolve problemele în cuplu. Însă nu depinde doar de ei, iar ritmul lucrurilor pare să fie mai lent decât au sperat. Cu răbdare și tactică (ceea ce Scorpionii au din plin) vor reuși să evite certurile și să rezolve posibilele tensiuni care se vor isca în cuplu.

Săgetător

Ați simțit deja că ați intrat într-o perioadă de curățenie emoțională? Da, aceste transformări interioare se întâmplă deja. Viața amoroasă din ultimii ani a venit la pachet cu unele neajunsuri, iar acum evaluați tot mai intens dacă această viață vă caracterizează, dacă vi se potrivește și dacă puteți face ceva pentru a schimba în bine lucrurile.

Capricorn

Viața sentimentală a nativilor Capricorn este foarte avantajată în această lună. Simt emoții puternice, dragostea devine adolescentină, chiar dacă sunt deja implicați într-o relație stabilă. Vor ști să reîmprospăteze aspectele bune din cuplu, își vor impresiona partenerul, vor fi romantici și responsabili, atenți cu celalt și empatici.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt axați pe viitor în această perioadă, dar cum viitorul începe cu prezentul știu că au de făcut acum anumite mișcări pentru a ajunge în viitorul dorit.

Pești

Nativii Pești sunt avantajați de tranzitele planetelor în această lună, pe toate planurile. Primesc energie astrală, dar au și luciditate și responsabilitate. Pot vedea adevărul din spatele unor situații și pot înțelege sau chiar premedita unele reacții ale partenerului de viață.