Horoscop luni, 1 iunie: Peștii își fac ordine în viață

Redacția IMPACT 31.05.2020, 16:16

Ai nevoie de rădare și ai să vezi salt calitativ în viață. Ai toate condițiile să-ți schimbi destinul. Saltul spiritual vine când iei pauză, meditezi, reflectezi. Sunt șase planete retrograde, care oferă timp de transformare, reevaluare, reinventare.

Peștii își reevaluează viața

Berbec

Sunt foarte implicați în propriile emoții. Simțurile și compasiunea față de sine sunt la cele mai înalte cote. Dacă vor să evolueze pot s-o facă. Dacă vor să involueze, pot s-o facă. Totul depinde de ei.

Taur

Atingi niveluri noi de expresivitate. Ești vulnerabil, dar ești deschis la comunicare. Oamenii au nevoie de autenticitatea lor, de sensibilitatea lor.

Gemeni

Ai momente de confuzie. Ai grijă la ce decizii iei astăzi. Nu te angaja în contracte mari dacă nu crezi că le poți onora. Ai un Mercur retrograd care te poate ajuta să înțelegi mai bine de ce ai nevoie.

Rac

Ești mult mai introspect decât ești tu de obicei. Poți să visezi și să fii atent la ce limitări îți impui tu singur. Vestea bună e că visele de azi pot fi lucrurile tale concrete de mâine. Upgradează-ți ideile despre ce înseamnă să te simți împlinit. Trecutul nu mai există.

Fecioara

Te simți puțin cam pe-afară, dar nu te îngrijora. E o zi de confuzie, dar trece. Schimbările cosmice sunt mari, e normal pentru tine, care ai mereu nevoie de lucruri concrete să te simți în siguranță.

Leu

Mesaje amestecate de la Univers. Tinzi să exagerezi totul, ai grijă la partea de comunicare a vieții tale. Las-o mai moale cu social media. Mesajele îți pot părea distorsionate. Mai ușor cu tehnica pe scări!

Balanța

Ești foarte intuitiv astăzi. Ai emoții peste emoții. Ai tendința să analizezi excesiv fiecare detaliu, așa că ai grijă să nu exagerezi.

Scorpion

Ești mai moale ca de obicei. Acum ești mai ușor de distras. Chiar dacă, la exterior, pari un dur, la interior ești sensibil și vulnerabil. Nu te teme să lași garda jos uneori. Nu e nicio tragedie.

Săgetător

E timpul să-ți faci curățenie în viață. Analizează pe cine vrei să păstrezi în viață și pe cine nu. Elimină persoanele toxice din viața ta. Este o zi perfectă pentru așa ceva. Ai încredere în tine și în intuiția ta. Ai o capacitate crescută de a vedea în ansamblu.

Capricorn

Îți faci curaj să începi ce ți-ai propus. Mai renunță la câteva obiceiuri, ca să te apropii mai mult de ceea ce ești tu. E o zi potrivită să ieși din zona ta de confort.

Vărsător

Zi bună pentru introspecții. Poți să afli multe despre tine astăzi. cere-i Universului să-ți arate calea spre tine. Pregătește-te să faci cunoștință cu tine din viitor. Ești o ființă minunată!

Pești

Îți faci ordine în viață. Elimină obiceiurile care te țin pe loc. Ai curajul să-ți asumi responsabilitatea. Ai ajutor de la Univers să faci tot ce ți-ai propus.

Urmăriți Impact.ro și pe