Horoscop zilnic, vineri 8 aprilie 2022. Balanțele au parte de energia perfectă

Astrolog Roxana Lușneac 07.04.2022, 19:37
Horoscop zilnic, vineri 8 aprilie 2022. Balanțele au parte de energia perfectă

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, prezintă horoscopul pentru ziua de vineri, 8 aprilie. Potrivit acesteia, nativii născuți sub semnul zodiacal al Balanței vor avea parte de energia perfectă pentru a lega relații noi. Culorile norocoase ale zilei sunt: alb și roz, iar numere norocoase sunt: 1, 25, 29, 31, 35 și 43.

Horoscopul zilei de vineri, 8 aprilie

Berbec

Aspectele de astăzi îți scot în evidență intuiția și partea ta emoțională. Poate că a venit momentul să faci pace într- un război dus de mult, pentru că vibrațiile actuale te susțin să găsești echilibrul cu cei din jur, mai ales atunci când vine vorba de familie.

Taur

Aspectele actuale sunt axate să te ajute pe casa comunicării, ceea ce înseamnă că îți este mult mai ușor să vorbești din inimă și să te conectezi cu cei din jur într-un mod organic. Astăzi este o zi bună pentru relaxare, pentru citit și pentru documentare.

Gemeni

Încearcă să nu răspunzi în niciun fel la așteptările pe care le au ceilalți de la tine, mai ales atunci când tu îți dorești ca tot ceea ce faci să fie de calitate și nu te interesează neapărat cantitatea sau grabă. Din fericire, aspectele actuale te ajută să găsești soluțiile optime pentru probleme cu care te confrunți.

Rac

Luna este în semnul tău astăzi, ceea ce înseamnă că te încurajează să te pui pe tine pe primul plan și să te gândești mai mult la care sunt nevoile actuale. Există anumiți oameni care se pot dovedit a fi toxici și cumva trebuie să găsești o modalitate de a scăpa de sub influența lor.

Leu

Nu trebuie să îți fie frică să îți asumi cine ești sau cum te simți astăzi, mai ales că Mercur susține conexiunile cu cei din jur, dar și cu oamenii influenți. Fiind sincer cu tine, dar și cu colegii sau cu prietenii te va ajuta să fii inspirat și atragi ceea ce îți dorești.

Horoscopul de joi, 31 martie
Horoscopul de vineri, 8 aprilie

Fecioară

Dacă ai inima deschisă în tot ceea ce întreprinzi astăzi, rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară. binecuvântările se pot manifesta în mod neașteptat chiar acum, mai ales în partea a doua a zilei. Important este să menții o atitudine pozitivă.

Balanță

Aspectele care guvernează hartă a ta astăzi arată că trebuie să investești mai mult în tot ceea ce ține de ambițiile tale legate de carieră. Energia este perfectă pentru a cultiva relații noi sau pentru a te folosi de cele vechi pentru a reuși să obții o creștere salarială sau pentru a face o schimbare.

Scorpion

Anumite aspecte care îți vin în drumul tău astăzi este posibil să îți aducă foarte multă fericire și lumină într-un sector al hărții care este legat de spiritualitate. O oportunitate interesantă de a te conecta cu oamenii pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp poate apărea la orizont.

Săgetător

Cei din jurul tău sunt foarte atenți la acțiunile tale, iar asta te face să te simți atât apreciat, cât și remarcat, important. Folosește climatul actual pentru a te distra sau pentru a face anumite activități care te ajută să te relaxezi.

Capricorn

Încearcă să nu te simți vinovat dacă ai nevoie de ceva mai mult timp pentru tine sau pentru activitățile pe care le-ai plănuit încă din timpul săptămânii să le faci cu prietenii. Aspectele din a doua parte a zilei îți dau o natură optimistă.

Vărsător

Astăzi este o zi în care poți să îți faci anumite planuri pentru a aduce un stil de viață mai sănătos. Este foarte important să ai grijă atât de mintea ta, de corp, cât și de suflet, așa încât trebuie să îmbini mai multe practici pentru a reuși să ajungi la acel nivel de energie dorit.

Pești

În sfârșit poți să te bucuri de anumite lucruri frumoase care vin în drumul tău, chiar dacă le-ai așteptat de mult, iar pe de altă parte trebuie să înveți să apreciezi fiecare pas spre evoluție pe care îl faci. Încearcă să stai departe de ecrane pe cât posibil, pentru a avea timp mai mult pentru tine.

Urmăriți Impact.ro și pe