Horoscop duminică, 23 ianuarie 2022. E Mercur retrograd, de ce trebuie să se ferească zodia Gemeni

Astrolog Roxana Lușneac 22.01.2022, 20:42
Horoscop duminică, 23 ianuarie 2022. E Mercur retrograd, de ce trebuie să se ferească zodia Gemeni

Horoscopul de dumincă, 23 ianuarie, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii. Unii nativi vor trăi momente de bucurie, în timp ce alții vor da peste anumite greutăți . Cei care doresc să treacă cu bine peste ele, pot folosi culorile norocoase: auriu și mov. De asemenea, numerele norocoase ale zilei sunt: 1, 8, 10, 19, 31, 40 și 45.

Horoscopul pentru ziua de duminică, 23 ianuarie 2022. O zodie are motive serioase de îngrijorare

Berbec

Este momentul potrivit să te rupi de energiile de pământ care tot te-au ținut în locul în ultima perioadă de timp și să mergi înainte și să pui în practică planurile pe care ți le-ai făcut în ultima perioadă de timp.

Taur

Încearcă să nu lași aspectele care se pot întâmpla astăzi în relațiile tale personale și profesionale să îți afecteze încrederea în tine, ambițiile și concentrarea. Nu trebuie să te simți vinovat dacă din când în când încep să pui mai mult accent pe propria persoană.

Gemeni

Chiar de dimineață te poți ocupa de diferite activități legate de casă, pentru că semnul fecioarei te ajută să te organizezi foarte bine. Mercur este în mers retrograd, așadar evită să intri în discuții contradictorii.

Rac

Astăzi este posibil să fii ceva mai dispus spre a comunica cu cei din jur decât în mod normal, dar în același timp îți poate poate fi destul de greu să-ți organizezi gândurile și parcă cumva vrei să fugi de ele. Nu lăsa această energie să te streseze, durează doar o zi.

Leu

Nu este indicat să fii foarte dur cu tine și cu așteptările pe care le ai de la munca ta, pentru că nu are cum să iasă ceva bun din asta. Încearcă să ai o abordare optimistă asupra schimbărilor pe care vrei să le abordezi în viața ta.

Cum sunt afectate zodiile de Mercur Retrograd. Aceşti nativi trebuie să aibă mare grijă de sănătate!
Horoscop duminica, 23 ianuarie

Fecioară

Aspectele astrale te fac să te simți mai energizat, mai motivat și poate chiar mai eficient în tot ceea ce întreprinzi astăzi. Nu te simți vinovat dacă trebuie să iei decizii majore în favoarea ta pentru starea ta de bine.

Balanță

Energia zilei de astăzi te poate ajuta să renunți la un obicei prost pe care l-ai avut în ultima perioadă de timp chiar în ultimii ani. Este momentul să faci o schimbare în tot ceea ce ține de prioritizarea lucrurilor care te fac fericit.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a petrece timp cu familia și cu partenerul de viață. Dacă sunt anumiți oameni care îți sunt dragi și pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp, nu ar strica să intri din nou în contact cu aceștia.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a găsi tot felul de soluții prin care se economisești bani pe viitor. Ideal ar fi ca și partenerul de viață sau membrii familiei să își dorească acest lucru pentru a putea pune la cale un plan de care să vă țineți.

Capricorn

Astăzi este o zi în care ar trebui să te relaxezi un pic mai mult și să investești ceea ce ție îți aduce pace, liniște și echilibru. Ai nevoie de aceste lucruri pentru a reuși să-ți asculți mintea și intuiția pentru a găsi rezolvarea anumitor probleme pe care le ai.

 Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a decide să nu mai vii în ajutorul oamenilor într-un mod gratuit sau pur și simplu pentru a nu mai investi acolo unde nu ți se cere sau apreciază munca ta. Tu ai o inimă mare și trebuie folosită înțelept.

Pești

Nu este momentul bun în care să faci anumite pretenții sau să te îndepărtezi de anumiți oameni care în viitor ar putea să-ți fie de ajutor. Dcă vezi că nu interacționezi bine cu o persoană anume, rămâi diplomat în atitudine.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...