Horoscop zilnic, vineri 5 august 2022. Prilej de împăcare pentru zodia Fecioară

Astrolog Roxana Lușneac 04.08.2022, 21:05
Horoscop zilnic, vineri 5 august 2022. Prilej de împăcare pentru zodia Fecioară

Ziua de vineri vine cu surprize mari pentru unele dintre zodii. Nativii Fecioară au ocazia să facă pace cu persoane cu care se află în conflict, în timp ce Racii pot experimenta sentimente de gelozie sau competitivitate. Ce vești aduce ziua de vineri pentru ceilalți nativi și ce puteți face pentru a avea mai mult noroc.

Horoscopul zilei de vineri, 5 august 2022

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce în fiecare zi cele mai noi informații din horoscop. La ce să te aștepți de la ziua de vineri, ce numere și ce culori îți pot purta noroc în această zi, în funcție de zodie.

Berbec

Aspectele actuale susțin sectorul creativ, iar în acest domeniu te poți exprima cel mai bine. Încearcă să nu împărtășești secretele tale, gândurile și emoțiile cu persoane în care nu ai foarte multă încredere. Folosește culoarea roz si cifra 2 pentru mai mult noroc.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a avea mai multă grijă de inima ta și pentru a lăsa iubirea, acceptarea și liniștea să îți aducă un sentiment de pace. Încearcă să nu lași trecutul să îți afecteze prezentul, folosește cifra 5 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să mai schimbi din activitățile de rutină pe care le-ai tot făcut până în acest moment. Vibrațiile actuale sunt extraordinare pentru a avea mai multă grijă de sănătatea ta și pentru a face ce te pasionează. Folosește culoarea verde deschis și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale pot să aducă gelozie în viața ta sau poate doar o competitivitate care se dovedește a fi destul de stimulenta spre rezultate productive. E momentul să te gândești la o creștere din punct de vedere profesional. Folosește cifra 3 și culoarea fucsia pentru mai mult noroc.

Leu

Astăzi este o zi în care nu prea poți să îți ascunzi sentimentele, tocmai pentru că discutarea acestora te ajută să îți găsești acea pace și împăcare de care ai nevoie. Încearcă totuși să nu îți superi partenerul de viață.Folosește cifra 1 și culoarea roșu deschis pentru un plus de pasiune și noroc.

Fecioară

Astăzi nu este o zi bună pentru a încerca să învii lucruri care în trecut au durut, ci mai degrabă aspectele actuale susțin împăcarea și vindecarea rănilor sufletești. Folosește culoarea mov lila a și cifra 4 pentru mai mult noroc pe tot parcursul zilei.

Horoscop zilnic, vineri 5 august 2022. Prilej de împăcare pentru zodia Fecioară
Horoscop zilnic, vineri 5 august 2022

Balanță

Astăzi este o zi în care trebuie să faci mai multă atenție la cum cheltui banii, mai ales dacă tendința ta este să fii foarte generos cu cei dragi. Încearcă să te gândești la viitor și la cheltuielile pe care le poți avea. Folosește cifra 5 și culoarea verde pastel pentru mai mult noroc.

Scorpion

Aspectele actuale te încurajează să accepți oamenii așa cum sunt, pentru că nici tu nu ești perfect și nici iei. Încearcă să rămâi în limite rezonabile și să nu pui atât de multă presiune asupra ta. Folosește culoarea mov închis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Încearcă să lași la o parte acele emoții sau acei oameni care îți aduc stres sau care te scot din zona ta de confort. E un moment bun pentru a sta departe de dramă și pentru a te ocupa mai mult de propriile probleme, planuri. Folosește culoarea portocaliu deschis și cifra doi pentru mai mult noroc.

Capricorn

Este posibil ca astăzi să trebuiască să le faci pe plac prietenilor sau familiei. Încearcă să nu iei în serios tot ceea ce spun aceștia și să nu te mai compari cu alții. Păstrează-ti atitudinea cumpătata, folosește culoarea albastru deschis și cifra 9 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Chiar dacă consideri că în anumite situații ai dreptate, poate că nu e momentul acum sa îți exprimi direct opinia, ales când Marte inflamează lucrurile, situațiile foarte ușor. Folosește culoarea crem și cifra 5 pentru un plus de noroc.

Pești

Aspectele actuale te ajuta în prima parte a zilei să te ocupi mai mult de sufletul tău și de ce ce îți aduce liniște. Universul încearcă să îți trimită tot felul de mesaje prin care îți arată că ești susținut în tot ceea ce îți dorești. Folosește cifra 2 și culoarea bej pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...