Horoscop zilnic, marți, 2 august 2022. Culoarea care aduce noroc Leilor

Astrolog Roxana Lușneac 01.08.2022, 19:39
Horoscop zilnic, marți, 2 august 2022. Culoarea care aduce noroc Leilor

Ziua de marți, 2 august, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii. Este o zi bună pentru ca unii nativi să se ocupe de parteneriate de afaceri și de relații, în timp ce pentru alții este momentul să treacă de la planuri la acțiune concretă. Ce surprize aduce ziua de marți din punct de vedere astrologic și la ce trebuie să fii atent, în funcție de zodie.

Horoscopul zilei de marți, 2 august 2022

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce în fiecare zi cele mai importante informații despre zodii. Astrele le rezervă surprize mari nativilor din zodiac și marți, 2 august. Iată la ce să te aștepți în funcție de zodie, care sunt culorile și numerele care îți pot aduce noroc?

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a-ti face încă dimineață o listă cu priorități, mai ales dacă în ultima perioadă nu prea ai avut parte de prea multă relaxare. E un moment bun pentru a avea mai multă grijă de tine. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Taur

Aspectele actuale te încurajează să treci la acțiunea acolo unde în trecut existau doar planuri. E un moment bun pentru a-ți lua în serios visele și pentru a nu mai pierde timpul. Folosește culoarea auriu și cifra doi pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale pot aduce diverse probleme atunci când vine vorba de relații sau parteneriate de afaceri. Cel mai indicat este să amânați subiectele importante pe care le aveți de discutat pentru altă zi. Folosiți culoarea roșu deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale te ajută să te ocupi mai bine de responsabilitățile pe care le ai din punct de vedere profesional. Important este să găsești un echilibru între muncă și viața ta personală, pentru că acesta îți va aduce succesul. Folosește culoarea turcoaz și cifra a 4 pentru mai mult noroc.

Leu

Anumite aspecte pe care ți le doreai de mult timp în cariera ta acum pot deveni realitate, mai ales dacă ai lucrat intens în ultima perioadă de timp. Venus, micul benefic, te ajută să scapi de acele frici în care stăteau în cale. Folosește culoarea fucsia și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Aspectele actuale te încurajează să eviți negativitatea și acei oameni care simți când nu îți aduc un plus în viața ta. E un moment bun pentru a întâlni cu prietenii, pentru a socializa și pentru a a practica tot felul de modalități prin care să evoluezi din punct de vedere spiritual. Folosește culoarea galben deschis și cifra 8 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, marti, 2 august 2022. Culoarea care aduce noroc Leilor
Horoscop zilnic, marti, 2 august 2022

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a crede mai mult în oameni și în intențiile bune pe care aceștia le au vizavi de tine. Marele benefic Jupiter aduce expansiune a lucrurilor frumoase din viața ta, deci e momentul să gândești pozitiv. Folosește cifra 1 și culoarea portocaliu deschis pentru mai mult noroc.

Scorpion

Aspectele actuale vinde cu tot felul de lucruri pozitive în viața ta în acest moment, iar din punct de vedere spiritual este posibil să simți că evoluezi foarte mult în direcția pe care si-o dorește inima ta. Folosește cifra 3 și culoarea mov deschis pentru un plus de noroc.

Săgetător

Aspectele actuale te fac foarte intuitiv, ceea ce este posibil să te determine să fii mai sensibil la emoțiile pe care le simți în acest moment. Marte te ajută să stabilești conexiuni armonioase cu cei din jur. Folosește cifra 2 și culoarea galben muștar pentru mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi este o zi în care e cel mai bine lucrez singur, decât în echipă. Este posibil să fii destul de irascibil atunci când vine vorba de incompetență. Încearcă să privești partea optimistă a lucrurilor și să petreci un timp de calitate împreună cu prietenii în partea a doua zilei. Folosește cifra 1 și culoarea roz pentru mai mult noroc.

Vărsător

Aspectele actuale te ajută să lupți contra lucrurilor care te fac să te simți pe un teren nesigur în acest moment. În partea a doua a zilei vei avea parte de mai multă buna dispoziție, deoarece vibrațiile vor fi bune pentru relaxare și echilibru. Foloseste cifra 6 si culoarea rosu deschis pentru mai mult noroc.

Pești

Aspectele actuale te ajută să vorbești mai deschis despre visurile pe care le ai, deoarece este un timp minunat pentru a împărtăși intențiile tale. Folosește-ti energia pentru a crea legături lung și pentru a le întări pe cele actuale. Cifra 5 și culoarea maro deschis poți să îți aduca un plus de noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe