Horoscop zilnic, vineri 29 iulie 2022. Zodia Rac trebuie să uite de orgoliu

Astrolog Roxana Lușneac 28.07.2022, 20:07
Horoscop zilnic, vineri 29 iulie 2022. Zodia Rac trebuie să uite de orgoliu

Doar câteva ore ne despart de weekend, însă astrele au pregătit noi surprize pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Potrivit horoscop zilnic, vineri, 29 iulie 2022, zodia Rac trebuie să lase orgoliul deoparte, poate chiar să uite de el. Află ce culoasre și ce număr vor aduce noroc, în următoarele 24 de ore, fiecărui nativ. Previziuni complete.

Horoscop zilnic, vineri 29 iulie 2022 – Berbec

Deși Marte, planeta de foc, tinde să vă agite și poate chiar să vă crească tensiunea atât la propriu, cât si la figurat, astea nu inseamna ca nu sunteți voi cei care puteți controla situațiile prin care treceți. Nu uitați asta! Folosiți culoarea albastru inchis si chifra 6 pentru mai mult noroc

Taur

Aspectele frumoase în acest moment vin din partea familiei, a casei si a lucrurilor care vă dau putere, energie pozitivă. Încercați să evitați în acest moment să vă gândiți la planuri de viitor si traiți prezentul. Folosiți culoarea galben deschis si cifra 2 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aveți noroc în acest moment pentru micul benefic Venus este în semnul vostru, iar asta aduce frumos, momente pline de energie pozitivă, dar si o mai mare încredere în propriile forțe.Folosiți culoarea roz si cifra 3 pentru mai mult noroc.

Rac

Încercați să nu lăsați ego-ul să fie cel care vă ghidează în acest moment, ci rațiunea. Comunicarea cu cei din jur este cheia pentru a rezolva orice conflict, neînțelegere. Folosiți cifra 4 și culoarea bej pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, vineri 29 iulie 2022 – Leu

Anumite dorințe pe care le-ai avut de ceva vreme încep să devină realitate, iar asta îți dă încredere în propriile forțe și planuri. Încearcă totuși să fii realist în așteptări. Folosește culoarea auriu și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Aspectele sănătății pot fi ceva mai sensibile în acest moment, mai ales atunci când vine vorba de articulații sau probleme care nu au fost tratate în trecut și trebuie să aveți ceva mai multă grijă. Folosiți culoarea verde deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Balanță

Accentul cade în acest moment pe casa parteneriatelor, iar acolo este posibil să vă consumați timpul si energia. Fie ca rezolvați problema unui prieten sau că partenerul de viață vă solicită ajutorul, partea bună este ca voi aveți resurele necesare. Folosiți culoarea roșu deschis si cifra 6 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, vineri 29 iulie 2022. Zodia Rac trebuie să uite de orgoliu
Horoscop zilnic, vineri 29 iulie 2022

Scorpion

Comunicarea este cea care vă poate pune astăzi într-o dilemă. Fie ca o anumita persoană nu înțelege ce vă doriți, fie că un mesaj riscă să rămână netrimis, ceva se blochează și voi trebuie să aveți răbdare. Folosiți culoarea coral si cifra 3 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, vineri 29 iulie 2022 – Săgetător

Partenerul de viață si prietenii sunt cei care vă pot surprinde într-un mod plăcut în acest moment, iar asta vă dă o energie pozitivă. Folosiți culoarea crem și cifra 7 pentru mai mult noroc pe tot parcursul zilei.

Capricorn

Anumite recompense pe care le așteptați nu vin așa cum v-ați fi dorit, iar asta se datoreaza aspectelor retrograde care se întâmpla în semnul vostru. Trebuie să aveț răbdare, pentru ca totul se va rezolva la momentul potrivit. Folosiți cifra 2 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Vărsător

Aspectele actuale vă aduc binecuvântări din partea familie, a oamenilor dragi sau a lucrurilor care vă susțin în general în viață. Folosiți culoarea maro deschis și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, vineri 29 iulie 2022 – Pești

Jupiter, marele bebefic este în semnul vostru, iar asta aduce dezvoltare spirituală, oportunitatea de a învăța o lecție importantă, dar si o posibilitate de a obține o creștere financiară. Folosiți culoarea alb si cifra 7 pentru mai mult noroc.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe