Horoscop zilnic vineri, 2 septembrie 2022. Zi tensionată pentru Capricorn și Săgetător. Cui îi va merge bine

Ana Anitoiu 01.09.2022, 22:11
Horoscop zilnic vineri, 2 septembrie 2022. Zi tensionată pentru Capricorn și Săgetător. Cui îi va merge bine

Horoscop zilnic vineri, 2 septembrie 2022. Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni este tensionată pentru Capricorn și Săgetător, iar o altă zodie ar putea afla informații supărătoare din cauza cărora ar putea lua decizii radicale. Iată cui îi va merge bine.

Horoscop zilnic vineri, 2 septembrie 2022. Berbec

Berbecii ar putea fi nevoiți să apeleze la economii sau să ia un împrumut. Acestor nativi le este recomandat să aibă grijă să nu își cheltuie banii dintr-un impuls de moment.

Pe de altă parte, Berbecii ar putea încheia cu succes o negociere și ar putea găsi o soluție pentru a câștiga un ban în plus, pe lângă veniturile pe care le are deja din salariu sau din afacerile personale.

Horoscop zilnic vineri, 2 septembrie 2022
Horoscop zilnic vineri, 2 septembrie 2022

Horoscop zilnic vineri, 2 septembrie 2022. Taur

Deși luna trece prin sectorul relațiilor, careul cu Venus, guvernatoarea zodiei Taur, le aduce acestor nativi tensiuni și conflicte în cuplu. Este posibil ca cineva din familie să intervină în relația de cuplu și să agite spiritele.

Taurii trebuie să știe că oricât de mult și-ar dori să obțină ceva de la o altă persoană, nu vor reuși, ci vor rămâne frustrați, mai ales dacă este vorba de cineva apropiat.

Horoscop zilnic vineri, 2 septembrie 2022. Gemeni

Gemenii au multă energie la locul de muncă, dar sunt și irascibili și destul de agitați, astfel că este recomandat să nu intre în conflicte cu colegii lor.

Acești nativi trebuie să aibă grijă la tot pasul, ca să nu-și facă rău. Unii dintre ei pot discuta despre program și responsabilități.

Citiți continuarea pe Playtech.ro!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...