Horoscop zilnic. Sâmbătă, 5 februarie 2022. Întâlnire interesantă pentru zodia Rac

Astrolog Roxana Lușneac 04.02.2022, 20:43
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 5 februarie 2022. Întâlnire interesantă pentru zodia Rac

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce în fiecare zi noutățile pentru toate cele 12 zodii. Nativii din zodia Rac vor avea parte de o întâlnie interesantă sâmbătă, 5 februarie, dar și alte zodii se pot aștepta la surprize plăcute. Ce le rezervă astrele, cine este favorizat și cine este mai puțin norocos la început de weekend.

Horoscop sâmbătă, 5 februarie 2022

Weekendul vine cu vești interesante pentru cele 12 zodii. Culorile norocoase pentru ziua de sâmbătă, 5 februarie, sunt bej și albastru deschis. Numerele care vă pot purta noroc mâine sunt: 4, 16, 19, 25, 35 și 39. Racii vor avea parte de o întâlnire interesantă, dar nici celelalte zodii nu sunt lăsate deoparte. Iată la ce să se aștepte fiecare dintre zodii sâmbătă, potrivit astrologului Roxana Lușneac!

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a odihni și pentru a-ți pune în ordine anumite gânduri și idei. Ai nevoie să-ți reîncarci bateriile și poate chiar să planuiesti o vacanță în perioada care urmează, împreună cu prietenii și familia.

Taur

Încearcă să nu iei în considerare de visele urâte pe care este posibil să le avut în fi avut în ultimele nopți. Universul va începe să-ți transmită semnale pozitive în partea a doua a zilei, iar acestea te vor ghida și pe viitor.

Gemeni

Încearcă să nu lași invidia altor oameni sa aibă efect asupra ta, mai ales că tu știi cine ești și că nu ai încercat niciodată să tragi pe cineva în jos. În partea a doua a zilei norocul este de partea ta prin faptul că pot să creezi conexiuni interesante cu oameni frumoși, care cumva te apără.

Rac

Chiar dacă este weekend, gândul îți poate sta la carieră și la numite responsabilități pe care le ai. Încearcă să te relaxezi mai mult, evitând atât mesajele cât și emailurile . Spre seară, o întâlnire interesantă îți poate aduce zâmbetul pe buze.

Leu

Încearcă să nu lași anumite persoane pesimiste din jurul tău să-ți influențeze starea încă de dimineață. Dacă ai anumite probleme pe care trebuie să le rezolvi, nu-ti fie frică să îți urmezi intuiția și semnele pe care universul ți le trimite.

 

Horoscop zilnic. Sammbata, 5 februarie 2022. Intalnire interesanta pentru zodia Rac
Horoscop sâmbătă, 5 februarie 2022

Fecioară

Imaginea ta în societate este una bună, chiar dacă tu ești destul de perfecționist și ai așteptări foarte mari de la tine. Astăzi este o zi bună pentru a te odihni și pentru a avea grijă de tine, de recuperarea ta.

Balanță

Este posibil ca în decursul zilei de astăzi să simți nevoia să petreci câteva ore singur sau făcând ceea ce îți place. Nu trebuie să te simți vinovat, mai ales că și partenerului de viață nu i-ar strica să faca același lucru.

Scorpion

Încearcă să îți conservi mai multă energie pentru tine și să nu fii atât de darnic cu ea tuturor celor din jur care au probleme. Trebuie să pui sănătatea ta pe primul loc, mai ales că astăzi te poți vindeca foarte ușor.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a merge la cumpărături, dar totuși trebuie să ai grijă să nu cheltui foarte mult, deși Venus, planeta frumosului, este destul de tentant cu ofertele sale. Nu ar strica in partea a doua zilei să te odihnești mai mult.

Capricorn

Dacă în ultima perioadă de timp i-ai pus pe alții pe primul loc, acum e momentul să găsești armonie și echilibru în relațiile cu cei din jur, dar să te ocupi și de tine mai mult. Energii ale zilei te ajută să încerci să găsești luxul și abundența.

Vărsător

În prima parte a zilei poți simții o tensiune venită din partea Lunii în Berbec, iar în a doua parte a zilei pot să treci peste ea mai ușor datorită conexiunilor cu cei din jur, care îți aduc o susținere morală și energetică.

Pești

Astăzi nu este o zi bună pentru a-i critica pe alții, chiar dacă anumite obiceiuri pe care le au nu sunt neapărat pe placul vostru. Încearcă să nu cheltuiești foarte mult, deoarece aspectul finanțelor este destul de sensibil în acest moment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...