Horoscop vineri, 4 februarie. Berbecii resimt oboseala, Peştii trebuie să se ocupe mai multe de ei

Astrolog Roxana Lușneac 03.02.2022, 20:00
Horoscop vineri, 4 februarie. Berbecii resimt oboseala, Peştii trebuie să se ocupe mai multe de ei

Finalul primei săptămâni din luna februarie se anunță unul în care oboseala își face simțită prezența. Berbecii vor avea nevoie de o pauză în acest weekend, în timp ce Peștii ar trebui să acorde atenție propriei persoane. Horoscopul de vineri, 4 februarie, dezvăluie aspecte nebănuite despre restul nativilor. Pe de altă parte, astrele oferă ocazii de reușită oricărei zodii din horoscop prin culorile norocoase: roz și galben deschis, precum și cu ajutorul numerelor norocoase: 7, 12, 15, 20, 34, 35.

Horoscop vineri, 4 februarie. Previziuni astrale pentru nativii din zodiac

Berbec

Vibrațiile zilei de astăzi te pot face să fii mai obosit și parcă abia aștepți să termini munca pentru a scăpa un pic din rutină și pentru a te odihni. În a doua parte a zilei poți să ai parte de idei creative care te vor ajuta în planurile de viitor.

Taur

Ai așteptat de mult anumite colaborări care acum vin în viața ta, iar semnul Pești îți aduce inspirația necesară pentru a le finaliza sau demara cu succes. Vibrațiile zilei de astăzi sunt perfecte pentru a discuta idei în echipă.

Gemeni

Din punct de vedere profesional acum poți ajunge niște rezultate la care în trecut doar visai. Având în vedere că ești foarte determinat să ajungi unde dorești, oportunitățile vieții drumul tău mai ușor.

Rac

Încearcă să îți iei un timp în care să-ți pui în ordine ideile și să interpretezi mai mult simbolurile care vine în drumul tău, veștile și visele pe care le ai în ultima perioadă de timp. Undeva există un înțeles ascuns și doar folosindu-ți intuiția vei reuși să-l deslușești.

Leu

Astăzi este o zi în care poți fi mai emoțional decât în mod normal, de aceea trebuie să începi să scapi de acele sentimente care nu mai rezonează cu tine în acest moment și care nu te ajută cu nimic. O discuție interesantă cu o prietenă, aprinderea unor lumânări sau un masaj te pot ajuta să te relaxezi.

Fecioară

Tentația este destul de mare să îți iei câteva zile libere prin care să te detașezi de tot ceea ce se întâmplă în acest moment în viața ta. Dacă și partenerul de viață este de acord, faceți împreună un plan interesant pentru weekend-ul care vine.

Horoscop vineri, 4 februarie
Horoscop vineri, 4 februarie

Balanță

Astăzi este o zi pentru a găsi noi soluții de terapie sau de vindecare a unor probleme care te-au supărat de ceva vreme încoace. Remediile homeopate te pot ajuta foarte mult, mai ales pe termen lung.

Scorpion

În loc să-ți învinovățești prietenii sau oamenii din jur că nu te înțeleg, poate ar trebui să încerci să-ți vezi acțiunile din ultima perioadă de timp prin ochii lor. În anumite situații trebuie să faci tu primul pas pentru a crea din nou o conexiune.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru relaxare și pentru a face activități împreună cu cei dragi. Dacă ești la servici, productivitatea ta nu va fi foarte mare, dar chiar și așa satisfacțiile mici nu vor lipsi. O persoană cu care nu ai mai vorbit de mult, poate reveni acum în viața ta.

Capricorn

Vibrațiile zilei de azi sunt perfecte pentru a trece la subiect în ceea ce faci. Poți să te simți mai determinat să îți susții punctul de vedere și să nu te mai lași intimidat de anumite persoane care au o anumită funcție.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a-ți cumpăra anumite lucruri de care aveai nevoie în ultima perioadă de timp. Încearcă să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai în jurul tău, deoarece ești o persoană binecuvântată.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a-ți lua un pic mai mult timp să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu ar strica să te să intri în contact cu persoane pe care nu le-ai mai auzit de mult și să te ocupi un pic de sufletul tău.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...