Zodiile care nu au noroc în căsnicie. Ajung la divorţ orice ar face, e trist!

Iancu Andreea 02.02.2022, 20:38
Zodiile care nu au noroc în căsnicie. Ajung la divorţ orice ar face, e trist!

Dragostea pare să fie dictată de astre. Deși cu toții avem șanse să ne găsim jumătatea, se pare că astrele nu sunt complet de acord. Cinci zodii nu au deloc noroc în dragoste, acești nativi având o predispoziție scrisă în stele să divorțeze. Fie că vorbim despre căsnicii dificile, ori de unele sortite eșecului, acestea sunt zodiile care nu au noroc în relații.

Care sunt zodiile fără noroc în căsnicie. Mulți nativi ajung la divorț

Astrele au o influență mai mare decât am crede asupra noastră mai ales atunci când vine vorba despre relații. Cinci zodii ar putea să nu ajungă la o căsnicie fericită, horoscopul avertizând că acești nativi ajung adesea în pragul divorțului. Acest lucru nu înseamnă că nu există și unele legături de iubire fericite, însă comportamentele acestor zodii ajung cu precădere la despărțire. Află dacă te numeri printre ele.

Zodiile care nu au noroc în căsnicie
Acești nativi nu reușesc să aibă căsnicii trainice

Berbec

O căsnicie dificilă este cea alături de nativul Berbec. Acești nativi nu sunt tocmai extrovertiți, astfel că au tendința să se păstreze distanți față de partenerii lor. În plus, găsesc extrem de dificil să își exprime sentimentele, nu spun „te iubesc” și acest lucru poate fi destul de frustrant. Totodată, Berbecii se atașează cu dificultate de partenerii lor de viață. Căsniciile lor ajung să fie monotone și lipsite de pasiune.

Taur

Posesivitatea nativilor din zodia Taur este cea care duce la numeroase reacții de gelozie. Tendința lor de control duce adesea la certuri, astfel că partenerul ajunge să trăiască o viață de coșmar. Chiar dacă lucrurile, la început, par a fi roz, acestea se schimbă pe parcursul relației. Dragostea începe să se estompeze în fața sentimentelor de control.

Gemeni

O altă zodie alături de care căsniciile duc adesea la divorț sunt Gemenii. Acest nativ cu personalitate duală este greu de înțeles și de mulțumit deopotrivă. Chiar dacă par destul de comunicativi, în realitate ei evită să își exprime emoțiile și dorințele. Acționează adesea impulsiv și nu ascultă de sfaturile celor din jur. Certurile în cuplu se vor ține lanț cu această zodie care nu obișnuiește să își exprime părerile.

Capricorn

Capricornii sunt persoane extrem de încăpățânate. În plus, acești nativi fug de responsabilități și își recunosc rar greșelile. Respectul din cuplu este adesea cel care dispare primul. La fel se întâmplă și cu încrederea dintre parteneri. În plus, Capricornul nu se va strădui să își schimbe comportamentul, fiind mai degrabă convinși că ei au nevoie să fie iubiți și înțeleși așa cum sunt.

Vărsător

Zodia Vărsătorului este cea de-a cincea zodie care nu reușește să formeze un cuplu stabil. Căsniciile alături de acești nativi sunt dificile sau adesea sortite eșecului. Cei care își doresc un partener dornic de aventură ar trebui să privească în altă direcție pentru că Vărsătorul nu apreciază experiențele noi. De asemenea, nu obișnuiește să își asume riscuri, fiind lipsit de inițiativă. Pentru un partener de viață nevoia constantă de a face primul pas este obositoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...