Horoscop zilnic, sâmbătă 29 octombrie. Zodia care are șanse mari să facă un copil

Anca Manolica 28.10.2022, 22:01
Horoscop zilnic, sâmbătă 29 octombrie. Zodia care are șanse mari să facă un copil

Horoscop zilnic, sâmbătă 29 octombrie 2022. Astăzi, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Scorpion, pe care o va tranzita până pe 17 noiembrie. Astfel, în următoarea perioadă vom avea mai multă profunzime în gândire, mai multă intuiție și vom fi stimulați la introspecție și la deslușirea misterelor din viața noastră. Atenție la tendința de a fi suspicioși și de a avea idei fixe.

Horoscop zilnic, sâmbătă 29 octombrie 2022

Berbec

Mercur vine în sprijinul nativilor din zodia Berbec, care vor rezolva niște situații ce țin de acte, bănci, credite, taxe și impozite, moșteniri, procese, litigii. Pe perioada în care Mercur va fi în traznit, sunt șanse să apară tensiuni în cuplu cauzate de bani, de lipsa lor, de felul în care sunt cheltuiți sau aceștia pot deveni mai suspicioși cu partenerul și vor încerca să afle niște secrete.

Taur

Mercur va activa sectorul relațiilor de lungă durată și le va da Taurilor ocazia să își îmbunătățească relațiile cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de cuplu și cu cei cu care colaborează pe plan profesional. Alți nativi vor lua decizii legate de o relație, în timp ce alții pot semna un contract cu miză foarte mare.

Citește și Horoscop săptămânal, 24-30 octombrie 2022. Zodia care primește o veste uriașă, care îi schimbă total viața

Gemeni

Mercur în Scorpion va activa sectorul muncii în cazul Gemenilor și le va da ocazia de a-și îmbunătăți relațiile cu colegii. Aceștia pot analiza acum situația la locul de muncă și pot lua niște decizii importante sau pot primi sfaturi despre cum să își crască randamentul. Mercur va activa în această perioadă și sectorul sănătății, fiind nevoie să își facă ceva analize în săptămânile care urmează.

Citește continuarea horoscopului de sâmbătă, 29 octombrie 2022, pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...