Horoscop săptămânal, 24-30 octombrie 2022. Zodia care primește o veste uriașă, care îi schimbă total viața

Badea Violeta 23.10.2022, 22:57
Horoscop săptămânal, 24-30 octombrie 2022. Zodia care primește o veste uriașă, care îi schimbă total viața

Horoscop săptămânal, 24-30 octombrie 2022. Soarele se mută în Scorpion, așa că pe aproape toți nativii îi așteaptă schmbări extrem de importante atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. O zodia primește o veste incredibilă, care îi va schimba viața într-un mod radical.  Află ce te așteaptă și pe tine în următoarele zile!

Horoscop săptămânal, 24-30 octombrie 2022

Berbec

O anumită relație se mută pe un teritoriu mai fierbinte, mai personal. Gândește-te la mistere profunde, la secrete și la genul de apropiere care vine doar dacă lași garda jos.

Construiți încrederea, comunicați clar și testați terenul înainte de a dezvălui totul. Ține cont de instinctele tale și verifică ce ar putea fi ascuns sau nespus. Pe plan profesional ai parte de satisfacții. Nu te teme de schimbare și acționează pentru a găsi fericirea.

Vezi și Horoscopul toamnei 2022. Ce nativi dau lovitura în carieră și fac o căruță de bani!

Horoscop zilnic vineri, 2 septembrie 2022
Horoscop saptamanal, 24-30 octombrie 2022

Taur

Mintea ta este ascuțită și alertă. Nicio eroare nu scapă ochiului tău vigilent. Negocierile, chestiunile juridice și tot ceea ce ține de finanțe decurg fără probleme și te trezești că îi lași pe ceilalți cu gura căscată.

O săptămână excelentă pentru a face cercetări sau a analiza probleme complexe. Astrele te asigură că vei găsi răspunsurile pe care le cauți. Fii doar atent la cei din jurul tău.

În încercarea ta de a rezolva lucrurile, s-ar putea să-i superi pe cei din jurul tău. Chestiunile de acasă și de familie decurg fără probleme atâta timp cât toată lumea te ascultă. Rămâi deschis la alte opinii.

Vezi și Astrologia salvează economia!

Gemeni

Răbdarea este esențială în zilele următoare. Ai făcut tot ce ai putut și acum este timpul să aștepți să apară răspunsurile. O persoană poate provoca neînțelegeri în relațiile personale.

Nu asculta bârfele. Problemele de sănătate rămân gestionabile. Și finanțele tale se rezolvă încet-încet. Ai grijă la prieteniile pe care le-ai legat. Acțiunile cuiva îți vor spune tot ce trebuie să știi despre adevăratul său caracter.

Citiți continuarea horoscopului săptămânal, 24-30 octombrie, pe Ego.ro!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...