Horoscop zilnic, miercuri 30 martie. Zodia care are de luat o decizie crucială

Astrolog Roxana Lușneac 29.03.2022, 20:09
Horoscop zilnic, miercuri 30 martie. Zodia care are de luat o decizie crucială

Vin vești noi din partea astrelor pentru ziua de miercuri, 30 martie. Alinierea planetelor aduce o decizie importantă pentru unul dintre nativi, la horoscopul zilnic. Dar pentru că norocul se spune că este făcut de om și cu mâna lui, nu ezita să apelezi la sprijinul astral și include culorile norocoase verde și galben deschis, alături de numerele norocoase: 2, 20, 22, 30, 35, 43 pentru un plus de șansă în viața ta.

Horoscop miercuri, 30 martie. Care sunt previziunile astrale pentru această zi

Berbec

Astăzi poți să permiți și tuturor evenimentelor să îți intre mai ușor la suflet, având în vedere că semnul Pești este cel care aduce compasiune la nivelul conștientului tău. Folosește această energie ca pe o oportunitate pentru a lua decizii înțelepte.

Taur

Vibrațiile actuale te pot face să acționezi destul de impulsiv, iar astrele te avertizează că totuși trebuie să cântărești toate circumstanțele înainte de a lua o decizie importantă. Din fericire energia din partea a doua a zilei este una mult mai stabilă și chiar te ajută să te răsfeți un pic.

Gemeni

Toată atenția ta din acest moment o are sectorul muncii, iar acolo îți petreci o mare parte din timp deoarece pe hartă ta în acest moment este activat sectorul carierei. Folosește-ti vibrațiile din acest moment pentru a crea oportunități de viitor și pentru a interacționa armonios cu oamenii care vor să te ajute.

Rac

Dacă în ultima perioadă de timp nu te-ai mai preocupat foarte mult de sufletul tău, a venit momentul să te reconectezi cu universul și să faci o curățare energetică. Dacă vrei să nu mai ai parte de influențe negative, nu ar strica să înveți să impui anumite limite în fața oamenilor din jur.

Leu

Aspectele prin care treceți în acest moment vă transformă atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere mental, pentru că a venit momentul să confruntați adevărul pe care tot l-ati negat sau ați refuzat să îl vedeți. E momentul să faceți pace cu un doliu, cu o pierdere sau cu o persoană dragă.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a face lucruri din instinct sau pentru a depăși anumite limite pe care în trecut ti le impuneai singur. Dacă în ultima perioadă de timp ai fost ocupat în legătură cu munca ta, în partea a doua a zilei poți să discuți deschis cu membrii familiei și să le arăți cât de mult contează pentru tine.

Horoscop miercuri, 30 martie
Horoscop miercuri, 30 martie

Balanță

Încă de dimineață poți simți că totul în jurul tău se întâmplă cu o anumită fluiditate care îți dă un confort mental. Vibrațiile actuale te pun pe tine pe primul plan, ceea ce înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta și să încerci să eviți mai mult stresul.

Scorpion

Aspectele actuale astrale te pot face să te simți plin de viață încă de dimineață și să te ajute să te pui pe tine pe primul plan. Creativitatea și modul tău de a te exprima te fac să fii autentic, iar aceste vibrații atrag în jurul tău omenii de care ai nevoie, numai că trebuie să ai mai multă încredere în tine.

Săgetător

Este posibil ca astăzi să simti nevoia să te ocupi prea mult de toți de cei din jurul tău, de prieteni și de familie. Din punct de vedere emoțional poți să fii mai sensibil decât în mod normal dar și invaziv în intimitatea celorlalți, așadar da sfaturi doar atunci când ți se cere.

Capricorn

Astăzi poți să fii destul de pașnic în atitudine și să nu simți nevoia să demonstrezi nimănui nimic. Este însă foarte important să spui ceea ce gândești și care consideri că este adevărul, pentru că cei din jurul tău nu au de unde să își dea seama ce mintea ta.

Vărsător

Din punct de vedere financiar te poți simți destul de norocos astăzi deoarece astrele îți aduc în drumul tău anumite șanse care te pot ajuta să îți crești contul bancar. Nu le rata! În partea a doua a zilei poate fi necesar să faci anumite cumpărături.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a folosi energia într-un mod productiv pentru viitor și pentru planurile pe care le ai împreună cu partenerul de viață. Aura ta este cea care te ajută să ieși în evidență în tot ceea ce ține de scopurile tale personale și creative.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...