Ce spune numărul maşinii tale despre tine. Află dacă îţi aduce noroc sau ghinion

Badea Violeta 21.07.2022, 09:54
Ce spune numărul maşinii tale despre tine. Află dacă îţi aduce noroc sau ghinion

Pentru mulți, numerologia reprezintă un factor important în luarea unor decizii cruciale. Majoritatea persoanelor consultă un astrolog înainte de a cumpăra un vehicul, la fel cum o fac înainte de căsătorie sau de achiziționarea unei locuințe. Printre lucrurile pe care oamenii le iau în considerare înainte de a cumpăra o mașină se numără culoarea acesteia, numărul de înmatriculare sau prețul. Află din rândurile următoare dacă numărul la care te-ai gândit aduce noroc sau ghinion!

Este numărul mașinii tale norocos pentru tine?

Fiecare autoturism are un număr de înmatriculare. Fiecare cifră are o semnificație aparte. Aceasta are un scop în numerologie care nu trebuie ignorat sub nicio formă. Dacă dorești să te simți în siguranță, un număr de înmatriculare care să-ți aducă noroc este extrem de important.

Pentru a calcula corect cifra, numerologul a prezentat un tabel în care erau trecute toate literele și corespondentul acestora în numere. Calculul se face conform exemplului următor: B. 02. AAA= 2+2+1+1+1= 7.

Tabel
Cum se calculeaza numarul
  • Cifra mașinii 1

Șoferii cu numărul 1 sunt considerați lideri pe șosele. De regulă, aceștia accelerează rapid, conduc agresiv și adoră să atragă atenția. De regulă, acești conducători auto sunt oameni de afaceri. Persoane care nu duc grija zile de mâine.

  • Cifra mașinii 2

Acești șoferi au mașini fiabile și rareori întâmpină probleme cu ele. 2 este, fără far și poate un număr extrem de promițător. Astfel de autoturisme rareori sunt furate sau oprite de polițiștii rutieri. Un vehicul cu energia cifrei 2 este o adevărată fortăreață pe roți.

  • Cifra mașinii 3

Cifra 3 aduce noroc doar pentru unii, mai exact pentru cei a căror profesie este legată de bani. Dacă nu faci parte din această categorie, atunci vei întâmpina probleme serioase.

  • Cifra mașinii 4

Aceste mașini nu sunt concepute pentru a fi conduse rapid pe șosele. Autoturismele nu sunt pentru oamenii de afaceri, dar sunt excelente pentru oamenii creativi. Rareori au o defecțiune serioasă.

  • Cifra mașinii 5

Numărul cinci este ingenios pe drum și se înțelege de minune cu ceilalți participanți la trafic. Rareori are accidente.

  • Cifra mașinii 6

Acestea mașini sunt mari, de familie. Sunt conduse doar de șoferi harnici, gospodari, care nu pleacă niciodată de acasă fără un plan bine gândit.

  • Cifra mașinii 7

Cifra 7 este pentru haotici. Atrage ghinionul la cei care sunt agitați. Este autoturismul celor care nu sunt calmi, iar dacă nici nu respectă regulile în trafic, atunci problemele sunt garantate.

  • Cifra mașinii 8

Numărul 8 este o mașină de încredere pentru șoferii liniștiți. Nu reușește să iasă în evidență, dar rareori se strică. O mașină cu un astfel de număr de înmatriculare este eficientă și o alegere bună pentru deplasare.

  • Cifra mașinii 9

Este o mașină a persoanelor ale căror activități sunt legate de medicină, poliție, pompieri și alte lucruri similare. Această cifră oferă o protecție suplimentară pentru astfel de mașini și persoane asociate cu o profesie periculoasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...