Horoscop zilnic, joi 4 august 2022. Vibrații perfecte pentru zodia Taur

Astrolog Roxana Lușneac 03.08.2022, 18:50
Horoscop zilnic, joi 4 august 2022. Vibrații perfecte pentru zodia Taur

Ziua de joi, 4 august, vine cu informații importante pentru toate cele 12 zodii. Astrele le rezervă surprize plăcute unora dintre nativi, în timp ce ații vor avea de depășit anumite provocări. Ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi și la ce să te aștepți, în funcție de zodie.

Horoscopul zilei de joi, 4 august

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce în fiecare zi cele mai importante informații pentru nativi. Ce surprize îți rezervă horoscopul în această zi și ce poți face, în funcție de zodie, pentru a avea mai mult noroc?

Berbec

Este posibil să nu te fi odihnit foarte bine în ultimele nopți, să fi fost mai stresat în ultima perioadă de timp și ai nevoie de ceva mai mult timp liber pentru a reuși să îți găsești din nou echilibrul energetic. Folosește culoarea albastru bleumarin și cifra unu pentru mai mult noroc.

Taur

Este posibil încă de dimineață să te simți ceva mai dezorganizat, dar totuși se poate rezolva atunci când ești binedispus. Vibrațiile actuale sunt perfecte pentru a crea conexiuni apropiate inimii tale. Folosește culoarea roz și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale te ajută să ieși ceva mai mult din rutina ei cu care ești obișnuit, mai ales în prima parte a zilei. Încearcă să nu îți lași viața socială sa afecteze planurile pe care le ai pentru relaxare sau odihnă. Folosește culoarea verde măr și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Rac

E momentul să faci pace cu ceva din trecut sau să te împaci cu anumite persoane cu care ai avut anumite divergențe. Este foarte important să încerci să vezi lucrurile din perspectivă si să îți deschizi inima. Folosește culoarea roșu aprins și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Leu

E un moment bun pentru a avea ceva mai multă grijă de sentimentele tale și pentru a scăpa de acele emoții negative care nu te ajută să evoluezi. Deschide-ți inima spre schimbare, spre spiritualitate și intuiție. Folosește culoarea roșu aprins a cifra 4 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Aspectele zilei de astăzi te îndeamnă să ai discuții foarte intense și chiar profunde din punct de vedere al semnificațiilor, încă de dimineață. Încearcă totuși să nu impui nimănui părerile tale si să te concentrezi mai mult pe propria persoană și pe relaxare. Folosește culoarea fucsia și cifra 9 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, joi 4 august 2022. Vibrații perfecte pentru zodia Taur
Horoscop zilnic, joi 4 august 2022

Balanță

Este o zi bună pentru a-ti bucura sufletul, pentru a îmbrățișa luxul și pentru a face tot felul de activități pe placul tău. Vibrațiile actuale sunt perfecte pentru a te întâlni cu cineva special. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 8 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Aspectele actuale arată cu universul caută să îți dea tot felul de semne prin care să te ghideze și chiar să te responsabilizeze vizavi de sentimentele tale. Încearcă să nu intri mai mult decât este cazul în spațiul personal al altora. Folosește culoarea auriu și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Încearcă să nu te implici astăzi foarte mult în bârfele care tot circulă în jurul tău. Ocupă-te mai mult de responsabilitățile pe care le ai și organizează-ti programul așa încât să fii liniștit în partea a doua zilei. Folosește cifra 2 și culoarea argintiu pentru mai mult noroc.

Capricorn

Poți să ai parte de tot felul de întâmplări ieșite din comun, iar prin acestea universul să încerce să îți transmită niște mesaje. E un bun moment pentru a găsi grupul în care să te integrezi sau serviciul care să te facă să-ti folosești aptitudinile. Folosește culoarea verde deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

 Vărsător

Aspectele actuale te ajută să vezi rezultatele oricarei munci pe care ai întreprins-o în ultima perioadă de timp. Stelele te susțin să adopti o dietă sănătoasă și un stil de viață plin de energie pozitivă. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Pești

Încearcă să nu te cobori la nivelul acelor persoane care au un comportament lipsit de etică sau chiar vulgar. Tu știi foarte clar cine ești, care îți sunt pasiunile și trebuie să fii într-o continuă armonie trup-minte-suflet. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...