Horoscop zilnic, 14 iulie 2022. Planuri ambițioase de viitor pentru nativii Rac

Astrolog Roxana Lușneac 13.07.2022, 19:17
Horoscop zilnic, 14 iulie 2022. Planuri ambițioase de viitor pentru nativii Rac

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, vine cu horoscopul zilei de joi, 14 iulie 2022. Conform astrelor, mulți dintre nativii horoscopului european vor avea parte de provocări importante. De asemenea, nativii născuți sub semnul zodiacal al Racului au planuri ambițioase de viitor, dar pentru a reuși trebuie să folosesască o cifră norocoasă. Iată care este aceasta!

Horoscop joi, 14 iulie. Principalele previziuni astrale

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să-i susții pe cei jurul tău așa cum poți mai bine, dar și pentru a lua o pauză de la tot pentru a te odihni. Folosește această energie ca scuză pentru a te ancora în prezent, folosește cifra 5 și culoarea bej pentru mai multa energie pozitivă.

Taur

Aspectele zilei de astăzi te ajută să îți pui toată energia asupra carierei și asupra obiectivelor pe care le ai din punct de vedere profesional. Jupiter este cel care îți aduce liniște si echilibrul mental prin intermediul spiritualității. Folosește culoarea albastru cer și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Tot ce se întâmplă în acest moment este destul de important, mai ales atunci când vine vorba de viitorul tau. Ușile ți se vor deschide în fața atât timp cât și tu crezi în tine și accepti noile oportunități. Folosește culoarea bleumarin și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a face planuri legate de viitor și pentru a ieși din zona de confort. Pentru a face ceva nou, trebuie însă să închei acele proiecte care nu ți-au adus satisfacții maxime în ultima perioadă de timp. Folosește cifra 3 și culoarea auriu pentru mai mult noroc.

Leu

Dacă ești singur, astăzi este o zi extraordinară pentru a-ți folosi carisma și pentru a atrage în viața ta o persoană interesantă. Încearcă să nu bagi în seamă acei oameni care sunt invidioși sau care nu înțeleg modul tău de a face lucrurile. Folosește cifra 9 culoarea roșu deschis pentru mai mult noroc.

Horoscop sâmbătă, 9 iulie 2022. Zodia care își folosește intuiția pentru a lua decizii
Horoscop joi, 14 iulie 2022

Fecioară

Astăzi este o zi în care trebuie să ai ceva mai multă grijă de tine și poate chiar să începi un nou regim alimentar bazat pe cât mai multe vitamine. E un moment bun si pentru meditație, pentru rugăciune și pentru a te încărca cu energie pozitivă. Folosește cifra 2 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Balanță

Aspectele zilei de astăzi te încurajează să îți asculți mai mult propria intuiție și să profiți de toate șansele care ți se oferă din punct de vedere social sau profesional. În partea a doua zilei încearcă să abordezi o atitudine diplomată atunci când ai de-a face cu un alt caracter puternic. Foloseste cifra 4 și culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să treci peste acele blocaje energetice pe care le-ai simțit în ultima perioadă de timp. E un www moment bun pentru a avea grijă mai multă de sănătatea ta, pentru a medita și pentru a face planuri pe termen scurt. folosește culoarea gri și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Astăzi poți să fii destul de creativ în tot ceea ce întreprinzi, iar ideile tale te pot ajuta să îți rezolvi anumite probleme într-un timp mult mai scurt. E un timp bun pentru a te gândi la viitor și pentru a-ti face o strategie. Folosește cifra 6 și culoarea Coral pentru mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi poți să fii destul de sensibil atunci când vine vorba de sănătatea ta, de aceea nu ar strica să te ocupi mai mult de întărirea imunității. Chiar dacă anumite persoane tind să te enerveze, încearcă să rămâi calm. Folosește culoarea fucsia și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Aspectele actuale deschid pe harta ta casa intuiției, ceea ce înseamnă că trebuie să fii mai atent la emoțiile tale atunci când vine vorba de luarea deciziilor. Permite-ți să fii sincer cu tine spui exact ceea ce îți place și ce nu. Folosește cifra 3 și culoarea albastru deschis pentru mai mult noroc.

Pești

Astăzi este posibil să nu fii foarte sociabil, iar aspectele actuale sunt ideale pentru a te gândi mai mult la sentimentele tale și la vindecarea emoțiilor. Jupiter aduci optimism acolo unde în trecut nu se găsea o rezolvare. Folosește cifra 7 si culoarea turcoaz pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe