Horoscop pentru ianuarie și februarie 2021. Conjuncția Jupiter-Saturn influențează puternic zodiile

Iancu Andreea 15.12.2020, 10:13
Horoscop pentru ianuarie și februarie 2021. Conjuncția Jupiter-Saturn influențează puternic zodiile

Horoscop pentru ianuarie și februarie 2021. în timp ce 2020 a reprezentat pentru toți un an ciudat, speranțele se îndreaptă către viitor. Astfel, atenția astrologilor se mută către horoscopul pentru ianuarie și februarie 2021, extrem de influențat de conjuncția celor două planete Jupiter și Saturn.

Ce vești aduc specialiștii potrivit horoscopului pentru ianuarie și februarie 2021

La nivel astral, finalul lui 2020 și începutul lui 2021 sunt marcate de conjuncția Jupiter-Saturn, care își va face simțită prezența în special în primele două luni ale anului viitor. Totuși, majoritatea nativilor din zodiac vor resimți încă de acum diferite schimbări, conform a1.ro. Pentru că ambele planete parcurg împreună un traseu comun pe ultimele grade ale zodiei Capricorn, întâlnindu-se în Vărsător pe data de 21 decembrie, evenimentul este unul semnificativ pentru astrologi.

Începând cu data de 17, planeta Saturn ajunge în Vărsător, în timp ce Jupiter atinge primul grad al acestei zodii la două zile distanță. Această mișcare a planetelor nu a mai fost întâlnită de acum 20 de ani și urmează un nou ciclu de aceeași durată până la următoarea conjuncție. Conform horoscop pentru ianuarie și februarie 2021, această întâlnire duce la rescrierea unor cicluri financiare, dar și a relațiilor dintre state. De asemenea, indivizii trebuie să ia decizii financiare.

Totodată, această mișcare a planetelor ne determină ca până la finalul tranzitării lui Uranus în Taur să ne gândim la diferența dintre dorințe și nevoi. De altfel, întreaga perioadă ce urmează să se încheie la finele anului ne-a îndreptat către o analiză mai strictă a propriilor valori și o reprioritizare. Această schimbare de valori personale și priorități a fost influențată și de Uranus, dar și de energia celor două planete Jupiter și Saturn.

Cum vor fi afectate zodiile de conjuncția Jupiter-Saturn
Cum vor fi afectate zodiile de conjuncția Jupiter-Saturn

Care sunt zodiile cele mai influențate de schimbările astrale

Se pare că Universul ascunde numeroase taine, care se fac resimțite în anul următor. În 2021, vom face o diferență mai mare între dorințe și nevoi, iar Universul, prin conjuncția Jupiter-Saturn ne va ajuta să ne îndeplinim nevoile. De asemenea, nativii din zodiac vor simți un interes crescut pentru spiritualitate și credință, păstrând însă și spiritul practic al viziunii.

Vărsătorul, zodia unde cele două planete se întâlnesc, este o zodie a idealurilor, a visătorilor, a umaniștilor, a celor care concep planurile de viitor care par uneori imposibile în acest moment. Numai că această combinație între idealismul Vărsătorului și pragmatismul Taurului, ne dă mijloace concrete și contexte prin care să ne putem convinge că într-adevăr toate nevoile noastre sunt asigurate. (…) La nivel absolut, planeta noastră trece printr-o transformare către o energie de tip feminin. La nivel planetar, se echilibrează energia masculină cu principiul universal feminin, a detaliat un expert în astrologie pentru Antena Stars, conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...