Horoscop weekend, 19-21 august 2022. La ce să se aștepte nativii zodiei Leu

Ioana Bucur 19.08.2022, 12:17
Horoscop weekend, 19-21 august 2022. La ce să se aștepte nativii zodiei Leu

Astrologii au dezvăluit horoscop weekend, 19 – 21 august 2022. Vor fi două zile importante pentru unii nativi, care vor avea de luat decizii importante, vor avea de înfruntat situații din trecut rămase nerezolvate. Atrele au planuri mari și pentru nativii Leu în următoarele 48 de ore. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop weekend, 19-21 august 2022 – Berbec

Nativii Berbec au nevoie de liniște și pace în cuplu. O simplă îmbrățișare poate calma o furtună. Este momentul să se concentreze pe partener sau parteneră, să găsească o modalitate de a duce relația la un alt nivel.

Taur

Taurii vor simți că se apropie zile mai bune penru ei, însă simt nevoia să se izoleze, să stea singuri, departe de oricine altcineva. Dacă partenerul sau partenera vor face alegeri ce nu vor fi placul acestor nativi, astrele le recomandă răbdare și multă înțelegere.

Gemeni

Potrivit horoscop weekend, 19 – 21 august 2022, în următoarele 48 de ore, acești nativi se vor simți copleșiți de emoții și gânduri apăsătoare, însă nu este niciun motiv de alarmare. Toate își vor găsi o rezolvare, iar apele se vor liniști.

Rac

Pentru nativii Rac se anunță o întoarcere la problemele lăsate nerezolvate. Au încercat să treacă peste momentele dificile din ultimele luni, însă e momentul unor discuții dificile. Astrele le recomandă să fie fermi, dar nu rigizi în deciziile pe care le vor lua.

Horoscop weekend, 19-21 august 2022 – Leu

Leii vor simți nevoia acută de schimbare. Nu trebuie să se lase orbiți de dorințele lor. Orice hotărâre trebuie analizată foarte bine, luând în considerare toate implicațiile.

Fecioară

Fecioarele se vor lăsa luate de val. Își vor asculta inima, ghidându-se după pasiune și instincte. Viața lor ar putea părea desprinsă dintr-un basm, însă mare grijă la promisiunile mari ce nu sunt însoțite de gesturi pe măsură.

Horoscop weekend, 19-21 august 2022. La ce să se aștepte nativii zodiei Leu
Horoscop weekend, 19-21 august 2022

Balanță

Nu au cum să schimbe șirul de evenimente ce se va desfășura în viața lor, dar pot controla modul în care reacționează. Balanțele nu vor avea un weekend bun din punct de vedere sentimental. Echilibrul este cuvântul cheie pentru acești nativi.

Horoscop weekend, 19-21 august 2022 – Scorpion

Weekendul acesta va fi despre bani pentru nativii Scorpion. Se vor gândi la moduri noi de a-și rotunji veniturile și vor fi în căutarea unor noi investiții.

Săgetător

Nevoia de adrenalină, de evadare din viața de zi cu zi le poate cauza unele bătăi de cap. Au șanse mari să ajungă în situații riscante.

Capricorn

Schimbările rapide și numeroase cu care s-au confruntat în ultima săptămână vor continua și în acest weekend. Copleșiți, simt nevoia unui răgaz, o pauză ce să le permită să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în viața lor.

Vărsător

A venit momentul ca nativii Vărsător să uite de rușine și să fie sinceri. Astrele îi sfătuiesc să deschidă comunicarea cu persoanele pe care le au în inimă.

Horoscop weekend, 19-21 august 2022 – Pești

Peștii sunt în căutarea inspirației. Trec printr-o etapă a schimbării, vor să se reîndrăgostească de viață și să îi descopere micile bucurii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...