Horoscopul zilei de vineri, 22 iulie 2022. Nativii Rac au nevoie de odihnă, ce se întâmplă cu Scorpionii

Astrolog Roxana Lușneac 21.07.2022, 21:11
Horoscopul zilei de vineri, 22 iulie 2022. Nativii Rac au nevoie de odihnă, ce se întâmplă cu Scorpionii

Astrele le rezervă surprize nativilor vineri, 22 iulie. Racii sunt sfătuiți să profite de această zi pentru a se odihni, în timp ce alte zodii se bucură din plin de timp și energie pentru a rezolva treburile rămase restante. La ce să te aștepți de la ziua de vineri, din punct de vedere astrologic și la ce să fii atent, în funcție de zodie.

Horoscopul zilei de vineri, 22 iulie

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce zilnic cele mai importante informații despre zodii. Ce culori și ce numere îți pot purta noroc vineri, 22 iulie, în funcție de zodie, și la ce să te aștepți de la această zi.

Berbec

Aspectele de astăzi te fac să fii foarte curios și chiar dispus să porți discuții lungi cu persoane dragi. E un moment bun pentru a începe să pui în practică anumite dorințe pe care le ai de ceva timp. Folosește culoarea roșu aprins și cifra 8 pentru mai mult noroc.

Taur

Astăzi aspectele te susțin să ai mai multă grijă de tine și de partea ta emoțională, dar e un moment bun și pentru a te gândi la cei din jurul tău și la ce le lipsește acestora. Aspectele actuale pot aduce o oportunitate în drumul tău, iar cifra 1 și culoarea Aquamarine îți aduc noroc.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să îți pui la punct treburile rămase restante, dar și pentru a profita în partea a doua a zilei de ceva calm și liniște. E un moment bun pentru a-ti face noi prieteni, noi relații, conexiuni. Folosește cifra 1 și culoarea Coral pentru mai mult noroc.

Rac

Astăzi este o zi buna pentru a încerca să găsești ceva mai multă liniște și pentru a te odihni. Ia-ti timpul tău pentru a face lucrurile, fără a te încăpățâna să grăbești un proces în care și Universuri are ceva de spus. Folosește cifra 5 și culoarea capucino pentru mai mult noroc.

Leu

Aspectele zilei de astăzi te pot face să fii ceva mai puțin sociabil decât în mod normal, iar asta se poate datora faptului că ai foarte multe lucruri în gând în acest moment și încerci să le rezolvi pe toate. În partea a doua zilei, casa imaginii tale joacă un rol important. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Astăzi este o zi în care este posibil să nu ai un prea mare chef să fii sociabil, mai ales dacă în ultimele zile ai muncit mai mult sau ti-ai consumat energia în diverse direcții. E un moment bun pentru a te relaxa, pentru a folosi cifra 2 și culoarea verde deschis pentru mai mult noroc.

Horoscopul zilei de vineri, 22 iulie 2022. Nativii Rac au nevoie de odihna, ce se intampla cu Scorpionii
Horoscopul zilei de vineri, 22 iulie 2022

Balanță

Astăzi poți avea parte de tot felul de momente interesante în care popularitatea ta poate fi debordantă.Pentru o mai bună organizare a planurilor, nu ezita să te consulți cu partenerul de viață înainte să iei decizii. Folosește culoarea bej și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Deși ambițiile tale din punct de vedere profesional în acest moment sunt foarte mari, asta nu înseamnă că nu ar trebui să te deconectezi din când în când pentru a te odihni și pentru a vedea mai clar toate planurile pe care le ai pentru viitor. Folosește culoarea gri și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Este posibil ca toate lucrurile care se întâmplă în acest moment în viața ta sunt o manifestare a ceea ce ti-ai dorit sau ce ai gandit în trecut. Astăzi este o zi bună pentru a fi bun si pentru a face tot felul de acțiuni care să îți ajute karmic. Folosește cifra 7 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a crea conexiuni sociale sănătoase, care să te ajute atât din punct de vedere mental cât și spiritual. E un moment bun si pentru a lua decizii importante legate de stilul tău de viață. Folosește cifra 9 și culoarea turcoaz pentru mai mult noroc.

Vărsător

Universul are foarte multe așteptări de la tine în acest moment, mai ales atunci când vine vorba de obiectivele pe care le ai pe termen lung. Marte te ajută să pui pasiune, Jupiter îți aduce oportunități, iar lucrurile încep să se alinieze. Folosește culoarea galben deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Pești

Chiar dacă weekendul este aproape, asta nu înseamnă că astăzi nu trebuie să te ocupi de anumite responsabilități pe care le ai. Partea bună este că vei reuși să faci cu sport ceea ce îți propui, iar în partea a doua zi lui te poți întâlni cu prieteni dragi sau cu familia.Folosește culoarea mov deschis și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe