Horoscop vineri, 30 iulie. Taurii trebuie să aibă grijă la conflicte

Astrolog Roxana Lușneac 29.07.2021, 19:23
Horoscop vineri, 30 iulie. Taurii trebuie să aibă grijă la conflicte

Horoscop vineri, 30 iulie. Taurii trebuie să aibă grijă la conflicte. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 12, 22, 31, 40 și 45, iar numerele ce aduc noroc sunt roz și mov lila.

Horoscop vineri, 30 iulie. O zodie trebuie să încerce să mențină relații frumoase

Berbec

Ești mai romantic decât în mod normal și parcă ai ajuns la maturitatea în care să vezi lucrurile diferit decât o făceai înainte. Petrece timp de calitate alături de cei dragi și nu-ți fie frică să te relaxezi, pentru că de responsabilități te vei ocupa restul anului.

Taur

Astăzi este o zi bună să lași la o parte conflictele pe care le-ai avut în trecut și să încerci pe cât posibil să menții relații frumoase de prietenie cu cei din jur. Nu lăsa micile neînțelegeri să devină ceva peste care nu poți trece. Pe de altă parte, atunci când îți sunt recunoscute meritele, acceptă-le.

Horoscop vineri, 30 iulie. Taurii trebuie sa aiba grija la conflicte
Simboluri ale zodiilor

Horoscop vineri, 30 iulie. O zodie ar putea cere o mărire de salariu

Gemeni

Cauți noi modalități să-ți extinzi aria de cunoștințe, iar asta poate înseamnă faptul că vrei să te apuci de un curs sau de un proiect prin care să evoluezi pe termen lung. Astrele te susțin în aceste demersuri.

Rac

Astăzi te poți regăsi în poziția perfectă pentru a negocia niște termeni și pentru a pune pe hârtie cererile pe care le ai. Poate că trebuie să ceri o mărire de salariu sau de buget, pentru că doar așa muncă va fi valorificată corect.

Horoscop vineri, 30 iulie. O zodie face echipă bună cu partenerul de viață

Leu

Jupiter în casa parteneriatelor te ajută astăzi să faci echipă bună cu partenerul de viață. Cumva primești din partea universului energia necesară și curajul să muncești mai mult și mai bine la relația ta, la comunicarea cu cei din jur și la noi obiective.

Fecioară

Astăzi Jupiter te ajută să te dezvolți mai mult în direcțiile pe care le consideri că sunt cele mai importante și care au cea mai multă substanță, lăsând la o parte superficialitatea și lucrurile fără sens. Privește pe termen lung, pe viitor și o vor face și ceilalți la timpul lor.

Horoscop vineri, 30 iulie. O zodie redescoperă ceva prețios

Balanță

Marte vine pe casa socializării, ceea ce te face productiv astăzi și îți poate aduce idei minunate care te ajută în proiectele tale actuale. A venit momentul să te reconectezi cu ceea ce îți plăcea să faci în trecut și să aduci acel lucru în prezent.

Scorpion

Astăzi marele benefic jupiter te poate face să pui un mai mare accent asupra vieții tale private și asupra liniștii sufletului tău. Deși știi că și cariera este importantă, viață de familie și ceea ce te bucură pe tine are prioritate.

Horoscop vineri, 30 iulie. O zodie trebuie să își asculte instinctul

Săgetător

Jupiter retrogradează în casa cunoștințelor, a comunicării și a capacităților tale de a spune lucrurilor pe nume, iar acest lucru te va face de acum încolo să îți înveți o lecție prețioasă și să nu-i mai lași pe alții să te manipuleze, ci să spui direct adevărul tău.

Capricorn

Poți fi astăzi destul de inspirat pentru a face niște investiții financiare bune, iar de aici să reușești mai târziu să câștigi niște bani frumoși. Important este să-ți asculți instinctul. Energia zilei de astăzi te poate ajută să începi noi planuri legate de dragoste, carieră.

Horoscop vineri, 30 iulie. O zodie trebuie să acționeze

Vărsător

Dacă ai niște lucruri pe care ți le-ai dorit de mult timp să le faci, dar încă nu ai avut timp, acum este momentul să scoți lista la vedere și să te gândești cum și când poți să te organizezi mai bine pentru a le îndeplini. E momentul bun pentru a-ți face ție pe plac.

Pești

Dacă în trecut ți-ai dorit să mergi în anumite locuri sau sau lucrezi cu anumiți oameni, acum este momentul să începi să mergi cu pași mici, dar siguri spre acel ideal. Niciodată timpul nu va fi mai bun pentru a face acest lucru ca acum.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...