EXCLUSIV

Horațiu Mălăele este cel mai scump actor din România! Are tariful lui Alex Velea.”Ca să-l chemi la nuntă, trebuie să te împrumuți la bancă!”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu, Mihai Roșoiu 29.07.2021, 17:52

Horațiu Mălăele este, de departe, cel mai solicitat actor de comedie, dovadă stând atât sălile ticsite de spectatori, la piesele sale, cât și tarifele uriașe cerute pentru show-urile în localuri sau la petrecerile cu ștaif. Adesea, urcă pe scenă și alături de fiul său, Bogdan Mălăele, care i-a moștenit talentul actoricesc. Cei doi le pregătesc fanilor un show incendiar, ”Ediție specială muncitorească”, programat pe 23 August, la Teatrul de Vară din Parcul Herăstrău.

Horațiu Mălăele are tarif  și de 4.000 de euro, la spectacolele private

Actor, scriitor și caricaturist. Așa se descrie Horaţiu Mălăele, recompensat pentru întreaga activitate cu o stea pe Aleea Celebrităţilor din Capitală. Horațiu Mălăele este, de altfel, și unul dintre cei mai scumpi actori de comedie, colaborările sale, cu show-uri de stand-up comedy, la petrecerile cu ștaif, fiind plătite pe măsură.

„Mulți și-l doresc pe Horațiu la spectacolele private, tariful său fiind între 2.500 și 4.000 de euro, adică exact cam cât ia solistul Alex Velea. Este plătit în funcție de eveniment și de durata petrecerii. Unii mai glumesc și spun că trebuie să te împrumuți la bancă, pentru a-l putea aduce la nuntă, ca să distreze invitații! Iar adesea joacă și cu fiul lui, Bogdan Mălăele, un foarte bun actor din noua generație. Dacă urcă împreună pe scenă pot ajunge și la 5.000 de euro”, ne-au declarat surse apropiate marelui artist.

Mai nou, pe cei doi, tată și fiu, îi veți putea vedea în spectacolul ”Ediție specială muncitorească”, programat pe 23 august, de la orele 20.00, la Teatrul de Vară din Parcul Herăstrău. Preț bilet: între 70 și 90 de lei.

Horatiu Malaele
Horatiu Malaele are tarif  și de 4.000 de euro, la spectacolele private

Bogdan, despre tatăl lui: ”Horațiu Mălăele e un om pe care îl cunosc de mult timp, pot spune că mi-este prieten și rudă”

Bogdan Mălăele este copia la indigo a celebrului său tată. Invitat în emisiunea online a lui Bogdan, Horațiu a dezvăluit rețeta succesului: ”Glumele intră  într-o reacție chimică cu cel ce le gustă, se ajunge la un amestec.

Fiecare glumă ține de starea psihosomatică a celui din sală, de inteligența și cultura celui ce privește show-ul. Fiecare glumă ajunge la spectator într-o altă formă. Fiecare din sală pleacă acasă cu spectacolul său”. Iar Bogdan, absolvent al Facultății de Regie-Film, a adăugat: ”Horațiu Mălăele este un om pe care îl cunosc de foarte mult timp, pot spune că-mi este prieten și rudă”.

Bogdan Mălăele a avut succes la celebra emisiune iUmor”(Antena 1)

Bogdan Mălăele, fiul lui Horaţiu Mălăele, și-a demonstrat talentul actoricesc și în emisiunea de succes ”iUmor”, de la Antena 1, unde a povestit despre copilăria plină de ghidușii. După prestația de cinci stele, Bogdan a ridicat sala în picioare, fiind apreciat inclusiv de jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

„E o povară uriașă să fii fiul unui mare actor, mai ales al unui geniu al comediei. Este unul dintre cele mai bune momente ale unui invitat special pe scena asta”, i-a spus Mihai Bendeac.

Iar Cheloo a menționat: „Bendeac, dacă renunți la iUmor, mi-aș dori măcar un sezon cu Bogdan Mălăele. Am fost fascinat de stand-up-ul lui! Vorbim tot timpul despre Horațiu Mălăele, îl stimăm din adâncul sufletului, iar băiatul îi calcă pe urme!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...