Horoscop vineri, 30 aprilie. Zodia care trebuie să evite discuţiile în contradictoriu

Astrolog Roxana Lușneac 29.04.2021, 18:43
Horoscop vineri, 30 aprilie. Zodia care trebuie să evite discuţiile în contradictoriu

Horoscop vineri, 30 aprilie. Ambiția nu este străină de nativii din Taur. Chiar dacă nu cunosc traiectoria lucrurilor, ideal ar fi ca discuțiile contradictorii să fie evitate. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și roz, iar numerele care aduc noroc sunt 4, 10, 19, 22 și 28.

Horoscop vineri, 30 aprilie. Diplomația este o alegere înțeleaptă

Berbec

Se întâmplă mai multe evenimente în casa și în familia  voastră și parcă vreți să vă ocupați de toți și de toate. Ascultați-le dorințele celor dragi pentru a va putea organiza mai bine.

Taur

Nodul nord vă  determină să vreți să faceți cât mai multe și să fiți ambițioși. Parcă nu știți exact în ce direcție se îndreaptă lucrurile, dar indicat ar fi să evitați discuțiile în contradictoriu.

Gemeni

Marte vă face mai nerăbdători și parcă atunci când simțiți că este vorba de o nedreptate sau de ceva ce vreți nu puteți să va abțineți. Încercați totuși să fiți diplomați în atitudine și să nu va lăsați duși de impuls.

Horoscop vineri, 30 aprilie. Persoana iubita va poate motiva
Horoscop vineri, 30 aprilie. Persoana iubita va poate motiva

Horoscop vineri, 30 aprilie. Persoana iubită vă poate motiva

Rac

De unele lucruri trebuie să vă detașați, mai ales dacă nu va aduc niciun beneficiu, ba din contra. Prioritățile trebuie respectate, iar persoana iubită este cea care va motivează cel mai ușor să alegeți.

Leu

Accentul cade pe casa carierei și parcă mai aveți acolo niște lucruri de terminat cel puțin în gând. Încercați să vă relaxați și să va bucurați de aceste zile libere, pentru că doar așa ideile bune vor veni natural și simplu.

Fecioară

Casa comunicării și a întâlnirii cu oamenii care vă sunt dragi va ambitioneaza să faceți ce puteți mai bine pentru a reuși să le faceți pe plac. Încercați să lăsați orice energie negativă la o parte și să fiți puternici.

Horoscop vineri, 30 aprilie. Calmul și răbdarea pot fi arme puternice

Balanță

Uneori trebuie doar să vă bucurați de prezent  și să luați lucrurile așa cum sunt. Poate nu sunteți de acord cu opiniile celor din jur, dar atât timp cât nu va afectează direct situațiile, mai bine nu va enervați.

Scorpion

Deși încercați să-i puneți pe ceilalți și problemele lor pe primul plan, indicat ar fi să vă gândiți și la voi și la  ce va face fericiți. Nu va mai folosiți energia decât pentru ce merită cu adevărat.

Sagetator

Cumva opinia voastră despre anumite persoane nu se schimbă, deși tot aveți tendința să reveniți la sentimente mai bune. Indicat ar fi să fiți diplomați în atitudine și să evitați energiile negative.

Horoscop vineri, 30 aprilie. Mulțumirea de sine merită împărtășită

Capricorn

Familia este cea care vă face să va simțiți speciali și va arată cât de importantă este susținerea și comunicarea. Timpul liber va face bine, mai ales că aveați atâta nevoie de el.

Vărsător

Ziua de astăzi vă face să fiți mai sentimentali că de obicei și să vedeți cu alți ochi aceste zile decât o făceați înainte. Poate ceva s-a schimbat sau voi v-ați responsabilizat mai mult decât v-ați dorit într-un timp scurt.

Pești

Faceți anumite lucruri pentru imaginea voastră personală și cumva vreți să împărtășiți din tot  ce aveți celor din jur.  Atât timp cât vă ajută și va face să va simțiți bine, de ce nu?

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...