Imaginile cu Adda de la Asia Express sunt istorie. Cum a reușit să slăbească artista într-un timp scurt

Iancu Andreea 04.02.2021, 16:18

Solista Adda se confruntă de o lungă perioadă de timp cu surplusul de kilograme. Ca orice mămică, care s-a confruntat cu îngrășarea în sarcină, artista nu a mai putut revenit la greutatea de dinainte. Totuși, problemele de sănătate au determinat-o să facă schimbări majore în stilul său de viață. Recent, Adda a reușit să slăbească, împărtășind rezultatul cu fanii săi din online. Secretul vedetei este dieta personalizată pe care o respectă cu sfințenie.

Adda a reușit să slăbească spectaculos. „Când l-am cunoscut pe Cătă aveam 52 de kilograme”

Lupta cu kilogramele este una dintre cele mai dificile bătălii pe care mulți dintre noi le poartă lună de lună. Printre aceștia se numără și artista Adda, cunoscută pentru cariera muzicală, dar și pentru participarea la show-ul „Asia Express”. Vedeta a dezvăluit fanilor săi mai multe aspecte despre viața sa, împărtășind cu internauții problemele cu greutatea. Adda a filmat recent un InstaStory prin care mărturisea că a reușit să slăbească, apropiându-se tot mai mult de kilogramele pe care le avea când și-a cunoscut soțul. Artista a trecut proba cântarului, care arată în prezent 57,8 kilograme.

Nu pot să cred, când l-am cunoscut pe Cătă aveam 52 de kg, eram foarte slabă, apoi din cauza dragostei am ajuns la 58. M-am îngrășat 25 de kilograme în sarcină, după ce am născut mai jos de 59 nu am scăzut, oricând de tare m-am fi înfometat sau orice dietă aș fi ținut, nu am slăbit! Și uite că acum când mănânc sănătos și chiar mănânc, nu mă înfometez, mă simt sătulă, uită că am reușit să slăbesc sănătos, sunt foarte fericită. Sunt cel mai fericit copil și nu pentru că slăbesc, dar simt că fac ceea ce trebuie pentru corpul meu.

Adda a reușit să slăbească în mod spectaculos
Adda a reușit să slăbească în mod spectaculos

Ce dietă a ținut vedeta. A renunțat la trei tipuri de alimente

În urmă cu puțin timp, cântăreața a ajuns la spital, de urgență, din pricina a ceea ce părea o alergie severă. După declanșarea acestor probleme, Adda a hotărât că este timpul să ia atitudine și să își schimbe stilul de viață. Nu și-a pus neapărat în gând să slăbească, însă modificările în dietă s-au reflectat și la proba cântarului. Din cauza problemelor de sănătate, Adda a fost nevoită să renunțe la orice aliment care conține histamină. Acest lucru înseamnă că regimul său alimentar trebuie să conțină numai produse proaspete.

De asemenea, artista a eliminat complet zahărul din alimentație, împreună cu glutenul, la care a descoperit că are intoleranță. Pe de altă parte, la indicațiile medicului, Adda a început să ia suplimente care conțin vitamina D3, vitamina C și Zinc. Rezultatul final în doar câteva luni este spectaculos și îi aduce multă bucurie vedetei. Adda a mărturisit că apreciază faptul că organismul o răsplătește pentru că îl ascultă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...