Horoscop vineri, 2 iulie. Balanțele își pot găsi o nouă iubire

Stan Filon 01.07.2021, 19:02
Horoscop vineri, 2 iulie. Balanțele își pot găsi o nouă iubire

Astrologul impact.ro Roxana Lușneac vă aduce horoscopul pentru ziua de vineri, 2 iulie. Astfel, am aflat că multe dintre zodii vor avea parte de o energie aparte, care va atrage numai lucruri bune asupra lor. Altele însă se vor mai confrunta cu ceva probleme, pe când Balanțele și-ar putea găsi o nouă iubire. Culori norocoase: albastru închis și negru. Numere norocoase: 3,12,33,24,45,49.

Horoscop vineri, 2 iulie

Berbec

De dimineața începeți cu o energie pozitiva in minte si spirit, și doar prin faptul că este Vineri, parcă vă mai relaxați și căutați modalități de a ieși, de a călători sau de a petrece momente frumoase alături de familie și prieteni. Aveți nevoie de asta după așa o săptămână obositoare.

Taur

Rezultatele eforturilor pe care le-ai depus până acum încep să apară, iar asta iți da o satisfacție incredibilă. Poate ai avut în perioada anterioara momente de slăbiciune sau în care nu totul mergea așa cum ți-ai dorit, dar acum în sfârșit lucrurile încep să meargă în favoarea ta.

Horoscop vineri, 2 iulie
Horoscop vineri, 2 iulie

Gemeni

Astăzi puteți intra în contact cu oameni noi, iar aceștia aduc noi idei sau subiecte de conversație interesante. Important este să fiți și voi deschiși și să aveți starea necesara pentru a petrece o zi frumoasa. Nu vă mai pierdeți în mici detalii, a venit weekendul și trebuie să vă bucurați.

Rac

Rezultatele pe care le-ai obținut în ultima perioada de timp te pot face să te simți mulțumit de tine, dar nu uita că mai trebuie să iei și tu din când în când o pauza de la stres. În cariera poți avea parte de o satisfacție majoră sau chiar de o avansare cât de curând.

Leu

Casa a șaptea a parteneriatelor astăzi este încercată de opoziția lui Saturn cu Marte, ceea ce înseamnă fie că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu cei din jur, fie simți că nu te mai poți întâlni la jumătate de drum sau nu mai empatizezi cu anumite persoane cum o făceai înainte. Ai răbdare, totul se va rezolva de la sine.

Fecioară

Timpul petrecut cu persoana iubită vă ajuta pe amândoi să creați o conexiune și mai puternica, iar acest lucru iți da curaj să te deschizi mai mult din punct de vedere emoțional. Încearcă să-ți respecți nevoile sufletului tău, așa nu ai cum să greșești niciodată.

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a simți lucruri pe care le-ai dat de mult uitării, fie că este vorba de o nouă iubire, o experiență inedita sau de o împlinire financiara. Astrele iți arată noi perspective și te ajută să vezi viitorul într-o lumina mai bună.

Scorpion

Dacă ești singur și iți cauți un partener de viață, ziua de astăzi iți poate aduce admirația unei persoane interesante care merită cel puțin o șansă. Trebuie însă și tu să faci un efort cât de mic. Daca ești deja într-o relație serioasa, rezultate frumoase pot veni din lucrul împreună.

Sagetator

Este timpul să-ți faci bagajele, sau cel puțin să-ți faci planuri pentru o nouă vacanță. Partenerul de viață sau prietenii iți sunt alături, iar gândul tău sta deja la destinație. Încearcă să comunici deschis ceea ce simți, pentru că altfel nimeni nu vă intui ceea ce iți dorești cu adevărat să faci.

Capricorn

Marte te ajută să vezi exact de unde vine energia negativă sau de unde se nasc fricile tale pentru a putea să le vindeci. Astăzi poți face un pas important pentru situația în care te afli în prezent, dar și pentru viitorul tău. Trebuie să ai încredere mai multă în forțele proprii.

Vărsător

Dacă vrei ca cei din jur să fie corecți cu tine și să te înțeleagă bine, trebuie să spui exact ce gândești și să fii sincer. Doar așa relațiile pot crește, pot evolua și vor aduce rezultate frumoase atât în prezent cât și în viitor. Nu-ți fie jenă de vulnerabilitatile tale deoarece ele chiar te pot ajuta în acest moment.

Pești

Astăzi trebuie să combinați utilul cu plăcutul. Pe de- o parte vă ocupați de treaba, iar pe de alta vă gândiți la cei dragi și la planurile pe care le aveți împreună cu persoana iubită. Marte vă ajuta să fiți productivi și să aveți discuții interesante cu persoanele din jur.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...