Horoscopul ţigănesc pentru luna iunie 2021. Cum stai cu dragostea în prima lună a verii

Cristian Cojocaru 06.06.2021, 17:00
Horoscopul ţigănesc pentru luna iunie 2021. Cum stai cu dragostea în prima lună a verii

Cu siguranță ești obișnuit să citești zodiacul chinezesc cât și horoscopul de zi cu zi. Ar trebui totuși să vezi ce îți rezervă dragostea în luna iunie horoscopul ţigănesc.

Horoscopul ţigănesc îți arată cum stai cu dragostea

Cupa (21 ianuarie – 19 februarie) pentru Cupe, șansele de a-și întâlni marea iubire chiar la o petrecere, sunt foarte mari. Din moment ce ești născut în luna cu care începe anul, de ce să nu începi și o nouă poveste de dragoste?

Capela (20 februarie – 20 martie) cei născuți sub semnul Capelei au parte de urcușuri și coborâșuri în ceea ce privește dragostea. Chiar dacă iubirea îți dă târcoale, nu te aștepta să își facă și cuibul prea curând.

Pumnalul (21 martie – 20 aprilie) persoanele născute în această zodie sunt reprezentate de gelozie și certuri. Deși dragostea este foarte aproape, din cauza acestor minusuri, ai putea-o îndepărta.

Coroana în horoscopul țigănesc

Coroana (1 aprilie – 20 mai) denumirea în sine te face să te gândești deja că ai mult noroc în dragoste și în relații. Indiferent de stadiul la care se află relația, se anunță multe bucurii pe plan sentimental

Sfeșnicul (21 mai – 20 iunie) nici cei născuți sub zodia Sfeșnicului nu vor fi mai ghinioniști. Se anunță mult noroc în dragoste și, chiar dacă nu ai găsit persoana potrivită, luna iunie va veni la pachet cu o nou iubire.

Roata (21 iunie – 21 iulie) din punct de vedere sentimental, Roata reprezintă o zodie liniștită. Armonia este la casa ei, astfel că partenerul de viață nu vrea să dea înapoi dar nici înainte. Bucură-te de ceea ce ai acum!

horoscopul țigănesc
Care sunt nativii Clopotului din horoscopul tiganesc

Care sunt nativii Clopotului din horoscopul țigănesc

Steaua (22 iulie – 22 august) Steaua vine cu la pachet cu noroc în dragoste și multe surprize. Indiferent că este vorba despre un cadou sau o călătorie alături de partner într-o destinație romantică, horoscopul țigănesc arată că persoanele sub semnul acestei zodii vor avea parte de un an bun în dragoste.

Clopotul (23 august – 22 septembrie) un semn mai puțin norocos este clopotul. Deși el bate pentru vești bune, nu uita și de cele rele. Cei născuți sub acest semn pot avea parte de ceartă și chiar despărțire. Așadar, învață să fii mai maleabil din punct de vedere emoțional. .

Moneda (23 septembrie -22 octombrie) cei sub acest semn zodiacal vor avea parte de iubiri scurte, de vară, că tot a început. Deși la un moment dat vei cunoaște pe cineva care îți va lua ochii, pare să nu fie nimic serios, care va da startul mai multor relații dar nici una serioasă. Bucură-te de distracție!

Potcoava aduce noroc chiar și în horoscopul țigănesc

Cuțitul (23 octombrie – 21 noiembrie) se anunță un sezon fierbinte pentru Cuțite, cu multă pasiune care vine din partea unei persoane mature. Deși pare că știe ce vrea, nu înseamnă că va fi și sufletul pereche, așadar, ai grijă cu focul pasiunii.

Toporul (22 noiembrie – 21 decembrie) dragostea curată și romantismul sunt la ele acasă pentru cei născuți în zodia Toporului. Deși partenerul poate da dovadă de prea multă miere uneori, Topoarele au nevoie de cineva care să le echilibreze tăria de caracter.

Potcoava (22 decembrie – 20 ianuarie) Potcoava pare să aducă noroc și în dragoste. Așadar, pregătește-te de surprize plăcute, indiferent că vorbim despre un partener pasional sau unul foarte romantic. Nu vei avea timp să te plictisești deloc în această perioadă.

Urmăriți Impact.ro și pe