Horoscop săptămânal, 17-23 octombrie 2022. Zodia care află secrete nebănuite din trecut VIDEO

Ana Anitoiu 17.10.2022, 09:42
Horoscop săptămânal, 17-23 octombrie 2022. Zodia care află secrete nebănuite din trecut VIDEO

Horoscop săptămânal, 17-23 octombrie 2022. O zodie află secrete nebănuite din trecut, în timp ce altor nativi le merge bine în plan profesional sau reușesc să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal, 17-23 octombrie 2022. Berbec

Berbecii sunt într-o dispoziție bună toată săptămâna. Acestor nativi le este mai ușor decât de obicei să lege noi relații, atât în viața profesională, în care se deblochează unele proiecte, cât și în cea personală. Cei care au o relație amoroasă își rezolvă eventualele probleme pe care le au cu persoana iubită.

Astrele anunță o perioadă plină de pasiune pentru persoanele născute în zodia Berbec. Însă, acestor nativi le este recomandat să nu se lase orbiți de gelozie, în cazul în care apare acest sentiment.

Horoscop luni, 17 octombrie 2022. Vin bani multi pentru acesti nativi. Ce zodie e norocoasa inceputului de saptamana
Horoscop

Horoscop săptămânal, 17-23 octombrie 2022. Taur

Taurilor le va fi răsplătită munca, într-un fel sau altul. Unii dintre acești nativi ar putea chiar să primească o mărire de salariu. Persoanele născute în această zodie reușesc să se afirme ușor în plan profesional și totul le merge bine, în general, în carieră.

În viața amoroasă, Taurii ar putea avea parte de mai multă pasiune. Însă, le este recomandat să aibă autocontrol, deoarece ar putea deveni posesivi, manipulatori și geloși, riscând să-și strice relația.

Horoscop săptămânal, 17-23 octombrie 2022. Gemeni

Gemenii au o stare de spirit bună și multă energie. În plus, sunt foarte creativi și este o perioadă bună pentru ca ei să ia unele decizii pe termen lung, inclusiv cu privire la creșterea și educația copiilor.

De asemenea, persoanele născute în zodia Gemeni își pot reîmprospăta viața sentimentală, iar dacă nu au o relație, dar își doresc una, au mari șanse să cucerească persoana de care sunt atrași.

„Ai grijă și la starea de sănătate și ține cont că trebuie să faci anumite schimbări în stilul de viață pentru a te simți cu adevărat bine. Saturn revenit în mers direct îți poate înlesni obținerea unei diplome sau poate debloca niște planuri legate de străinătate.

O serie de credințe și principii de viață pot trece printr-un proces de schimbare ca urmare a ultimelor experiențe trăite”, a atras atenția astrologul Mădălina Manole, pentru Ego.ro.

Citiți continuarea horoscopului săptămânal, 17-23 octombrie, pe Ego.ro!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...