Horoscop sâmbătă, 21 noiembrie 2020. Probleme de sănătate pentru Săgetători

Astrolog Roxana Lușneac 20.11.2020, 17:54
Horoscop sâmbătă, 21 noiembrie 2020. Probleme de sănătate pentru Săgetători

Horoscop sâmbătă, 21 noiembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 2, 5, 13 și 34 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt albastrul închis și negru.

Horoscop sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Berbec

Doriți să mai achiziționați anumite obiecte care vă lipsesc în casă sau în curte, iar acum e un moment bun pentru a face asta. Nu uitați să vă mai odihniți din când în când, deoarece suprasolicitarea nu este bună în această perioada.

Taur

Vă stă gândul la casă și la anumite lucruri pe care le-ați putea îmbunătăți pe viitor. Fie că e vorba de o investiție mare sau de una mică, important este că toate aceste schimbări vă dau o stare bună.

Gemeni

Tindeți să vă ascultați   mai mult sufletul decât rațiunea, iar asta este bine. Nu aveți cum să greșiți când deciziile sunt luate din inima, pentru că atunci sunt asumate.

Horoscop sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Rac

Anumite realizări  vă fac să fiți mândri de voi, iar ego-ul va este pus în evidență. A vă implica în treburile casei sau a discuta mai mult cu partenerul de viață   vă va ajuta să faceți o echipă bună și va confirma o legătură solidă.

Leu

Vreți să faceți anumite lucruri în propriul mod,  iar pentru asta nimeni nu vă poate judeca. Soarele strălucește în casă voastră, acesta fiind și cel  care va guvernează semnul natal.

Fecioară

Vreți să faceți multe lucruri odată și poate nici nu puteți vedea acum  când veți termina. Important e să nu faceți eforturi mari, luați lucrurile și problemele pe rând.

Balanță

Fie că faceți pace cu cineva sau găsiți o rezolvare la o problema din trecut, acest lucru vă ia o piatră de pe inima și vă ajută cumva să evoluați. Progresul se face cu pași mici și stabili.

Scorpion

Venus în semnul vostru va face mai buni și mai înțelegători. Nu a fost o perioada ușoară cea tocmai prin care ați trecut, dar astrele vă susțin spre recuperare, vindecare și vă dau energie pozitivă.

Săgetător

Casă sănătății vă poate da bătăi de cap, iar aici trebuie să aveți mai multă grijă. Încercați să nu mai faceți lucruri care știți că nu va fac bine. Pe de altă parte, cei dragi pot veni cu idei bune și vă pot susține anumite planuri.

Capricorn

Marte vă face ambițioși și vă aduce persuasiunea și puterea de a lupta pentru ce vă doriți. Pe de altă parte, Jupiter vă dă înțelepciune și înțelegere, dar și oportunități. Nu ezitați să profitați de acest aspect pentru a găsi soluții.

Vărsător

Anumite aspecte nu se mișcă așa cum v-ați dori, iar asta vă face să va simțiți blocați sau prinși într-o problema care se repetă. Încercați să nu fiți așa duri cu voi înșivă și să vă dați un pic de timp pentru a le rezolva pe toate.

Pești

Casă partenerului de viață are nevoie de atenție, dar și de energia voastră pozitivă . Acum e un moment bun să demonstrați prin fapte, nu doar prin vorbe anumite aspecte.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...