Horoscop bani pentru începutul anului 2021. Ce zodie o să câștige o adevărată avere

Andreea Bisinicu 06.11.2020, 14:42
Horoscop bani pentru începutul anului 2021. Ce zodie o să câștige o adevărată avere

Horoscop bani pentru începutul anului 2021. Ce zodie o să câștige o adevărată avere. Ești chiar tu printre cei norocoși? Astrele au pregătit surprize pentru acești nativi.

Horoscop bani pentru începutul anului 2021. Fecioară

Binențeles că Fecioarele au noroc la bani. Zodia asta muncește din greu pentru ceea ce are. Este ambițioasă, perseverentă și perfecționistă. Va avea în continuare bani, însă ar trebui să învețe să-i păstreze mai mult timp.

Chiar dacă au bani pe mână, fecioarele sunt tare chibzuite și știu să-și strângă bănuții, pentru situații de urgență. Deși au constant sume mari de bani și câștigă foarte bine, ar trebui să economisească și pentru a merge în vacanțe. Astfel, se vor răsplăti pentru toată munca depusă.

Horoscop bani pentru începutul anului 2021. Gemeni

Ai investit, acum ceva timp, într-un proiect în care nu ai avut prea mare încredere? Pentru nativii Gemeni lucrurile sunt pe punctul de a se schimba în bine. Vei câștiga o sumă bunicică de bani la începutul anului viitor.

Te așteaptă multe surprize, în următoarele luni. Poate o mărire de salariu? Poate un bonus de Crăciun? Poate o altă ofertă de job? Dacă primești invitația de a pleca într-o călătorie, nu o refuza. Vei regreta mai târziu.

Cele patru zodii care vor da lovitura pe plan financiar in 2021
Cele patru zodii care vor da lovitura pe plan financiar in 2021

Horoscop bani pentru începutul anului 2021. Leu

Chiar dacă ai avut probleme financiare în trecut, acum e timpul să fii răsplătit pentru toată munca depusă la job. Nativii Leu vor avea noroc la bani în perioada următoare.

Dacă în primele luni ale iernii nu vei avea câștiguri considerabile, stai liniștit, pentru că din februarie ți se va umple portofelul. Banii vor trage la tine ca la un magnet. Ți se va face o nouă ofertă profesională și o vei accepta pentru o sumă frumușică de bani.

Horoscop bani pentru începutul anului 2021. Taur

Ține deschise magazinele, căci nativul Taur iese la cumpărături. Să te ferească Dumnezeu să-i lași unui Taur banii pe mână, pentru că-i va face praf în câteva minute.

Zodia asta adoră să meargă la shopping și nu se zgârcește niciodată atunci când vrea să-și facă un moft. Fie că vorbim de haine, o vizită la coafor sau să-și facă unghiile la salon, femeia Taur va scoate milioane bune din buzunar pentru propria plăcere.

Dar stai linistit, dragă Taur, îți surâde norocul și de această dată. În perioada următoare, vei avansa la job și veniturile ți se vor mări. Munca ta va fi răsplătită, iar sume zdravene îți vor intra în cont, deci mai merge o sesiune de shopping.