Horoscop sâmbătă, 20 martie. Gemenii trebuie să își folosească simțul umorului

Astrolog Roxana Lușneac 19.03.2021, 19:44
Horoscop sâmbătă, 20 martie. Gemenii trebuie să își folosească simțul umorului

Horoscop sâmbătă, 20 martie. Umorul și inteligența pot fi folosite pentru a trece cu brio peste provocările care pot apărea pe parcursul zilei. Seriozitatea nu trebuie să lipsească având în vedere că în perioada următoare poți lua decizii importante. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru și negru, iar numerele care aduc noroc sunt 3,14,23,44 și 46.

Horoscop sâmbătă, 20 martie. Nevoia persoanei iubite poate fi simțită de nativii din Taur

Berbec

Utilizeaza-ti energia într-un mod constructiv atât pentru minte, cât și pentru suflet. Creează-ți propria ta bulă de săpun și efectiv nu lăsa lucrurile negative să te afecteze. Activitățile în aer liber sunt recomandate.

Taur

Poți simți mai mult nevoia persoanei iubite în preajma ta decât a prietenilor. Ai nevoie să creezi acea conexiune frumoasă și să te bucuri de ea. Fii sincer cu tine în primul rând, iar apoi fi sincer cu persoană iubită.

Gemeni

Provocările zilei pot fi trecute cu succes, folosindu-ți simțul umorului și inteligență. Poți lua decizii importante care îți vor marca perioada următoare, deci uneori va trebui să fii și serios.

Horoscop sâmbătă, 20 martie. Racii se pot simți vulnerabili astăzi

Rac

Din punct de vedere emoțional vă puteți simți astăzi mai vulnerabili, mai ales dacă aveți de gând să faceți niște schimbări în prezent sau va gândiți la lucruri serioase pentru viitor. Încercați să va alegeți un scop și să mergeți spre acesta.

Leu

Ai nevoie să discuți cu cineva care te înțelege și care este pe aceeași lungime de undă că și tine.Acele parteneriate care au fost făcute pe o baza solidă acum se pot apropia și mai tare, iar cele care au avut o baza șubredă se pot destramă ușor.

Fecioară

Comunicarea calmă și clară te poate ajută mai bine să te faci înțeles, decât să aștepți de la cei din jur să realizeze singuri ce ți-ai dori de fapt. Granițele nu sunt atât de multe când înveți să ai răbdare.

Horoscop sâmbătă, 20 martie. O zi bună pentru ca Săgetătorii să își exprime sentimentele
Horoscop sâmbătă, 20 martie. O zi bună pentru ca Săgetătorii să își exprime sentimentele

Horoscop sâmbătă, 20 martie. O zi bună pentru ca Săgetătorii să își exprime sentimentele

Balanță

Astăzi trebuie să citești mai atent orice factură sau act care îți trece prin mâna, mai ales când este vorba de plăți sau ceva ce trebuie semnat urgent. Evita oamenii care au o energie negativă, încercând să ai alături doar persoanele cu care empatizezi.

Scorpion

A-ți îmbunătăți stilul de viață trebuie în acest moment să fie prioritatea ta numărul unu. Soarele te ajută să ai curajul necesar să pui lucrurile în ordine și să-i spui persoanei iubite ce îți dorești și cum vezi viitorul vostru împreună.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a-ți exprima sentimentele și pentru a te bucura de un parteneriat din viață ta care îți poate aduce pe viitor satisfacții. Discuțiile trebuie purtate direct, fără intermediari.

Horoscop sâmbătă, 20 martie. Ajutorul apropiaților poate însemna mult pentru Pești

Capricorn

Încearcă să te angajezi astăzi în tot felul de activități alături de familie. Există o șansă să începi să te îndrepți spre serviciul mult visat sau să evoluezi cumva în carieră, iar asta îți poate da un sentiment mulțumitor.

Vărsător

Folosește-ți energia pentru lucrurile care îți fac plăcere și pune acele lucruri pe lista de priorități. Poate că ai nevoie de o companie plăcută, așa că nu ezita să intrii în contact cu persoanele dragi.

Pești

Atunci când ai dubii, nu ezita să ceri ajutorul persoanei iubite sau chiar părinților. Nu este o zi bună pentru a lua decizii legate de casă sau bunuri imobiliare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...